2777
عنوان

سریال جیران

534 بازدید | 18 پست

گفته بودن معین وقتی شیش سالش بود فوت کرد الان خیلی بزرگه ک و گفتن همزمان با فتح هرات بود ..داره از تاریخ فاصله میگیره..معین رو هم الیاس میکشه ب احتمال زیاد چون اقاخان نوری پشتشه نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضااااح از قسمت ۳۰ دیگه ندیدم مسخره ترین سریال بود گند زدن به تاریخ.کل سریال هم مانور میدادن رو شخصیت خیالی سارا و سیاوش.

جیران رو با پوست شیر مقایسه میکنم میفهمم چقد بعضی سریالا مسخره هستن

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
افتضااااح از قسمت ۳۰ دیگه ندیدم مسخره ترین سریال بود گند زدن به تاریخ.کل سریال هم مانور میدادن رو شخ ...

الان فقط پوست شیر و سقوط🤌🏻

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
الان فقط پوست شیر و سقوط🤌🏻

پوست شیر هم دارن مسخره میکنن 

اون از اینکه سر هر سه تا مضنون دقیقاااا با پلیس رسیدن ک خ تکراری شد 

اون از زنده بودن ساحل ک با آزمایش دی ان ای پزشک قانونی در تضاده و غیر علمی 

اونم ار اون مهره های گردنبند ک خ تخیلی بود پیدا کردنش 

بعد از این گوشی دنجی ز جهان مارا بس ...🍃
پوست شیر هم دارن مسخره میکنن  اون از اینکه سر هر سه تا مضنون دقیقاااا با پلیس رسیدن ک خ تکراری ...

ببین خییییییلییییییی سوتی و ضعف کارگردانی داره ولی خب به نسبت سریال های الآن(سرگیجه،مترجمو...)خیلی بهتره،من قسمت اول آکتور هم امروز دیدم بد نبود

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

من پوست شیر نمیبینم ولی سقوط میبینم خیلی قشنگه

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
ببین خییییییلییییییی سوتی و ضعف کارگردانی داره ولی خب به نسبت سریال های الآن(سرگیجه،مترجمو...)خیلی ب ...

اره نسبت ب بقیه واقعا بهتره 

اها یچیز مسخره دیگشم اینه ک دم ب دقیقه بارون میگیره😂انگار شماله 

بعد از این گوشی دنجی ز جهان مارا بس ...🍃