2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 258 پست
صدرا اون موقع بیرون پیش صمد بود

ممکن یه جاهایی که نشونش ندادن از در پشتی رفته باشه داخل سریع کارش و کرده باشه چون اگر دقت کرده باشی یه جاهایی صمد زور میزد دستش.و باز کنه صدرا رو نشون نمیداد

صدرا یه استرس عجیبی داشت اینبار وقای صمد گفت قایم شدم تعقیبش کردم ، از اون طرفم کفش و لباسش شبیه همو ...

اونوفت خود صدرا چرا باید واس آدرس صمد به کتک خوردن بیفته اگ‌کار خودشه؟

😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن کارصدرا نیست باهات شرط میبندم شاید کار زن رضاباشه شماره نعیموازگوشی رضابرداشته

نه کار صدراست باهات شرط میبندم منم

ولی حسم میگه نگفته بوده بهش تجاوز کنید

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

کاش قسمت بعدی مشخص شه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
همیشه باید از ادمای ساده بترسی

خداوکیلی دیگه زن رضا نه میتونه انگیزه ای داشته باشه نه این همه ادم که براش این کارارو بکنن بعدم ساده نبود نمیرفت مشروب بفروشه این هرکیه یه انگیزه ی خیلی مهم داشته 

اونوفت خود صدرا چرا باید واس آدرس صمد به کتک خوردن بیفته اگ‌کار خودشه؟

برای اینکه خیلی به نفعشه که اینا زود تر از پلیس برسن به صمد برای اینکه اگه اینا بگیرنش صمد رو میکشن ولی پلیس تا دین صمد رو درمیاره پس بهتره اینا بگیرن 

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

اینقدر فیلمه عجیب شده مشکات باشه هم قبول میکنم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
چون نعیم در قدیم عشق رضا رو که اسمش پروانه بوده کشته برای همین هم به رضا رضا پروانه میگن و در کنارشه ...

باوا بیچاره مریضه سرطان داره بخاطر همون نمیگیره..مگه قسمت های اولش ندیدی😐

🌷خدایا شکرت🌷
اینقدر فیلمه عجیب شده مشکات باشه هم قبول میکنم

بخدا من دیگه به اون رهگذری که رد میشه هم شک دارم خیلی سریال رو خوب ساخته

اصلا نمیتونی آینده رو پیش‌بینی کنی قشنگ ذهنت درگیره