2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

75 بازدید | 12 پست

امروز با رفیقم ب شوخی یکیو اذیت کردیم افتاد با سر زمین تو مدرسه. حالا هیچیش نشد. رف ب مدیر و معاون گف و ننه باباش اورد زنگ زد ننش که پلیس بیادو اینا. با رفیقم تو دستشویی قایم شدیم . بعد رفیقمو پیدا کردن رفت دفتر. باباش فردا میاد و بابا اون دختره هم میاد قراره دوربین های مدرسمونو چک کنن. منم توش هستم. کلاس نهمم.

اون دختره منم میشناسه رفیقمم میشناسه‌ دمبالم بود پیدام نکرد. بچا بگین چیکار کنممم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنازم ب همچین پدرو مادری ک انقد پیگیرن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
یکم شوخی کردید کار به پلیس کشید؟ واقعا کل ماجرا همینه یا ضربه مربه دیده؟

ینی خدا شاهده یه خش هم ندیده صورتش. خیلی عقده ایی بود دخترههه . نمیترسم ولی اخراج نشم :/

شما نباید تو مدرسه شوخی کنی که خدایی نکرده یکی بخوره زمین. کارت اشتباه بوده حالا خداروشکر که چیزی اش نشده. ولی حداقل بچه ها بترسن که همچین شوخی هایی با هم نکننن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

نناز. چون الکی پیگیرن . هیچیییی نشده بود . بزرگش کردن

یک کاری کردی باید مسئولیت کارتو به عهده بگیری... فردا ک رفتی مدرسه خودت برو قشنگ توضیح بده از طرف هم عذر خواهی بکن بخاطر مردم ازاری ک کردی تا قضیه فیصله پیدا کنه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
 نناز. چون الکی پیگیرن . هیچیییی نشده بود . بزرگش کردن

حتما باید چیزیش میشد اگ خدایی ناکرده با سر ب زمین میخورد و اتفاقی واسش می افتاد چی... سر اینک شما و دوستت بخندی... 

تو نظر نده دلبندم :)) 

نمیدم