2777
2789
عنوان

خانوما بیایید 🥺🥺🥺

218 بازدید | 27 پست

خانوما تو تاپیک قبل نوشتم که دارم جاری دار میشم و مراسمه جاریمه 

وایی خانوما جاریم خیلی ماهه خیلی خوشگل و نازه  من  خودم لاغرم و اندامم خیلی خوبه  هم قد هستیم ولی اون تپل و چاقه ولی صورتش خیلی ماهه 

:) نفهمیدم چه دلیلی داشتی با خودت مقایسش کردی؟؟؟؟؟؟

از الان یاد بگیر مقایسه نکنی ایشون زندگی خودشو داره شمام زندگی خودت

مبارکتون باشه خوشبخت بشن الهی🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت عزیزم والا صورتش خیلی ماه و نازه  من صورتم اونجوری نیست شاغله 25سالشه  انگار دارم ...

فدات بشم 

از من بشنو حسودی نکن باهاش دوست باش درحد معمولی 

من ۳تا جاری دارم از خواهرم بهم نزدیکتریم چون همو دوست میبینیم تا جاری برادراباهم خیلی خوبن 

خداروشکر باهم خوبیم

شمام سعی کن خوب باشی خوب رفتارکنی ک ازت یاد بگیره

قربونت عزیزم والا صورتش خیلی ماه و نازه  من صورتم اونجوری نیست شاغله 25سالشه  انگار دارم ...

خب‌توهم‌یه‌چیزایی‌بخور‌که‌صورتت‌چاق‌بشه

اینکه‌حسودی‌نداره‌الان‌که‌ماشالله‌همه‌چیز

هست‌

خدایا شکر

خانوما دو روزه دیدمش هزار بار نگاش کردم عکسش رو 

من صورتم معمولیه البته ناز هم هستم ولی جاریم خیلی خیلی عالیه فقط  خ خ چاقه البته من 20سالمه دانشجوم 

[QUOTE=271618925]خب‌توهم‌یه‌چیزایی‌بخور‌که‌صورتت‌چاق‌بشه اینکه‌حسودی‌نداره‌الان‌که‌ماشالله‌همه‌چیز هست‌[/QUOTE خوشگل ترین دختری که تا الان دیدم که آرایش کم باشه  این جاریم بوده 

البته ابروهاش رو گرفته ولی من ابرو نمی گیرم