2789
عنوان

لانه گزینی یا....

211 بازدید | 13 پست

فکر می کردم لکه بینی و درد لانه گزینی دارم دقیییقا موعد پریودم شروع شد،امروز مجبور شدم نوار بهداشتی بذارم چون خیییلی خونریزی شدید بود 😭😭😭😭 فکر نمی کردم نازا باشم 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ماه اقدامی؟

ماه اول بود 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
سلام چرا روخودت عیب میزاری دختر خوب،این ماه نشد ان شاالله ماه بعد

معلمم میخواستم تنظیم باشه یا شهریور به دنیا بیاد یا مهر، شهریور نشد چون فولیک اسید نخورده بودم

هنوز اولشی عزیزم از الان نباید استرس بگیری

معلمم میخواستم تنظیم باشه یا شهریور به دنیا بیاد یا مهر، شهریور نشد چون فولیک اسید نخورده بودم این ماهم که نشدددد

وااا من ماه سوم هستم سخت نگیر دکتر به من گفت تا یکسال عادیه

برم دکتر یا لازم نیست؟

برم دکتر یا لازم نیست؟

منم مثل شما بودم ماه اول که پریود شدم خیلی ناراحت بودم رفتم دکتر 

دکتر گفت ی سونو روز ۱۴ سیکل بهمراه ی ازمایش واست مینویسم که خیالت راحت بشه شما سالمی

رفتم و وقتی عهمیدم سالمم دیگه بیخیالش شدم

این ماه سوم اقدامم هست

ی هفته دیگه موعدم هستش

دیگه نمیدونم چی گلی کاشتیم😅😅