2821
2789
عنوان

تخمکگذاری

131 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان اگر فولیکول ازاد نشه،کیت تخمگذاری منفی میشه دیگه؟!

امشب باید دوتا هاش سی جی بزنم،ک فولیکولم ازاد بشه

میخام مطمئن بشم ک ازاد میشن یا ن؟!با کیت مشخص میشه؟یا اینکه کیت ممکنه مثبت کاذب داشته باشه؟!

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من تخمک گذاریشو رفت سونو واژینال صبحش. دکتر بهش امپول داد گفت برو شب نزدیکی کن. 

منم واژینال دادم امروز،فولیکول غالب داشتم..امپول داد ک ازاد بشه و یک شب در میون اقدام کنم

ولی میترسم ازاد نشه..اخه خیلی شنیدم ک نمیشه حتی با امپول

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
بنظرم برو برات یه سونو رو شکمی بنویسن برو انجام بده فولیکولات خوبن امپولو بزن شب نزدیکی کن 

واژینال دادم امروز،فولیکول غالب داشتم..امپول داد ک ازاد بشه و یک شب در میون اقدام کنم

ولی میترسم ازاد نشه..اخه خیلی شنیدم ک نمیشه حتی با امپول

منم واژینال دادم امروز،فولیکول غالب داشتم..امپول داد ک ازاد بشه و یک شب در میون اقدام کنم ولی میترس ...

نه فقط بنظرم همون شب انجام بده ادامه نده چون اگه ازاد بشه خودش میگیره. پسر میخوای؟ 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
نه فقط بنظرم همون شب انجام بده ادامه نده چون اگه ازاد بشه خودش میگیره. پسر میخوای؟ 

همون استرس ازاد شدنش رو دارم..

ن دختر..ی پسر دارم 

چه جالب چون من شنیدم و جاریمم برای پسر دار شدن روز تخمک گذاری اقدام کردن. 

عاخی باردار شدن؟

2790
2823
2791
2779
2792