mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 عنوان تخمکگذاری 131 بازدید | 16 پست سلام دوستان اگر فولیکول ازاد نشه،کیت تخمگذاری منفی میشه دیگه؟!امشب باید دوتا هاش سی جی بزنم،ک فولیکولم ازاد بشهمیخام مطمئن بشم ک ازاد میشن یا ن؟!با کیت مشخص میشه؟یا اینکه کیت ممکنه مثبت کاذب داشته باشه؟! لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 1401/11/08 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11840 جاری من تخمک گذاریشو رفت سونو واژینال صبحش. دکتر بهش امپول داد گفت برو شب نزدیکی کن. میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11840 بنظرم برو برات یه سونو رو شکمی بنویسن برو انجام بده فولیکولات خوبن امپولو بزن شب نزدیکی کن میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 اگر پلی کیستیک باشی مثیت کاذب زیاد میزنه نیستم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 جاری من تخمک گذاریشو رفت سونو واژینال صبحش. دکتر بهش امپول داد گفت برو شب نزدیکی کن. منم واژینال دادم امروز،فولیکول غالب داشتم..امپول داد ک ازاد بشه و یک شب در میون اقدام کنمولی میترسم ازاد نشه..اخه خیلی شنیدم ک نمیشه حتی با امپول لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 بنظرم برو برات یه سونو رو شکمی بنویسن برو انجام بده فولیکولات خوبن امپولو بزن شب نزدیکی کن واژینال دادم امروز،فولیکول غالب داشتم..امپول داد ک ازاد بشه و یک شب در میون اقدام کنمولی میترسم ازاد نشه..اخه خیلی شنیدم ک نمیشه حتی با امپول لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11840 منم واژینال دادم امروز،فولیکول غالب داشتم..امپول داد ک ازاد بشه و یک شب در میون اقدام کنم ولی میترس ... نه فقط بنظرم همون شب انجام بده ادامه نده چون اگه ازاد بشه خودش میگیره. پسر میخوای؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 نه فقط بنظرم همون شب انجام بده ادامه نده چون اگه ازاد بشه خودش میگیره. پسر میخوای؟ همون استرس ازاد شدنش رو دارم..ن دختر..ی پسر دارم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11840 همون استرس ازاد شدنش رو دارم.. ن دختر..ی پسر دارم چه جالب چون من شنیدم و جاریمم برای پسر دار شدن روز تخمک گذاری اقدام کردن. میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 چه جالب چون من شنیدم و جاریمم برای پسر دار شدن روز تخمک گذاری اقدام کردن. عاخی باردار شدن؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11840 عاخی باردار شدن؟ اره گلم پسرشون شد میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 اره گلم پسرشون شد ای جانم بسلامتی.ت روخدا دعا کنین منم بارداربشم این ماه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11840 ای جانم بسلامتی.ت روخدا دعا کنین منم بارداربشم این ماه انشالله که باردار میشی عزیزم به امید خدا میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 انشالله که باردار میشی عزیزم به امید خدا ممنون گلم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان