2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

207 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. هفته 31 بارداری هستم. پزشک بهم گفته میتونم طبیعی زایمان کنم. میگن طبیعی خیلی بهتر از سزارینه. ولی خودم خیلی استرس دارم و میترسم. بنظر شما سزارین بهتره یا طبیعی؟ چیکار میشه کرد ک زایمان طبیعی راحتی داشت؟ 

من طبیعی بودم پسرم فوق العاده سخت یود 

دخترم فوق العاده راحت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه شو داری سز

نداری طبیعی

البته با احترام❤️

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️

ورزش پیاده روی از دکتر درباره زایمان طبیعی با اپیدورال بپرس خیلی خوبه ببین بیمارستانتون داره یا ن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

طبیعی بعدش راحته میگن.من کورتاژ کرده بودم بستری بودم دوتا خانم سز بودن یکی طبیعی هر سه تا باهم زایمان کردن اما اونایی ک سز بودن طفلکا خیلی عذاب کشیدن از سوند وصل کردن بگیر تا زایمان و شیر دادن خیلی بد بود بجاشون گریه میکردم ولی طبیعیه همه کاراشو خودش میکرد

هزینه شو داری سز نداری طبیعی البته با احترام❤️

من دوسال پیش طبیعی رفتم ۱۷تومن شد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من دوسال پیش طبیعی رفتم ۱۷تومن شد

چرا

سز اختیاری الا چهارده تومنه

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️

من باتمام وجود از زایمان طبیعی راضی بودم. ببین دیگه هفته های آخر واقعا من پیاده روی داشتم و کلاسهای زایمان طبیعی که مراکز بهداشت میزارن خیلی بهم کمک کرد و ورزش‌ها. واقعا اگه قرار باشه برگردم عقب قطعا دوباره طبیعی. بعد از اونم از دردش نترس. من خودم واقعا ترس داشتم. اما دیگه گفتم هر چی بادا باد. بسپار به خدا اما خودت تقویت کن و ورزش انجام بده. مهمترین چیزی که تو دردها به من کمک کرد ماساژ و کیسه آبگرم و بعد هم تنفسها بود. حتما تمرین کن. و موقع زایمان به حرفشون گوش بده و همکاری کن اگه چیزی هم در لحظه نمیدونی ازشون بپرس

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

زایمان طبیعی راحت بستگی به بدنت و  لگنت ورزش ها و رژیم غذایی مناسبی که در طول دوره بارداری داشتی و البته بیمارستان خوب و دکتر خوب  داره

اینطور نیست که دلت بخاد و راحت زایمان کنی یه سری مادرها در طول بارداری فقط میخورن و میخابن 100 کیلو میشن انتظار زایمان طبیعی نبایداز اینا داشت

از دلایلی که تو ایران زایمان طبیعی سخته و مادر اذیت میشه رعایت نکردن ایناس

من 11 ظهر بستری و یه ربع به 4 زایمان کردم از خونه 6 سانت دهانه رحمم باز شد تا وقت زایمان 10 سانت

بیمارستان خصوصی پزشک بالا سرم تا وقت زایمانم

در طول بارداری ورزش و پیاده روی میکردم

در کل راضی بودم درد که داره اما الان یادم رفت چطور بود دردش 

چرا سز اختیاری الا چهارده تومنه

چون ترجیحم بود

نه میگم چرا اینقد گرون

ماما گرفتم بیمارستانم خصوصی بود موقع زایمانم هزینه م بیشتر بود

ماما گرفتم بیمارستانم خصوصی بود موقع زایمانم هزینه م بیشتر بود

اهان بسلامتی❤️