2777
2789
عنوان

خوابی که دیدم 😪

89 بازدید | 14 پست

حال روحیم زیاد خوب نیس استرس و اضطراب دارم  آرامش ندارم خیلی دعا میخونم دیشب اصلا خوابم نبرد دو سه ساعت خوابیدم خواب دیدم یه جا رفتیم بهم گفتن مشکل تو اینجاس از این باید بخای روی دیوار نوشته بود حضرت علی 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا علی و بحق علی که اروم بشی

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

خب همین کارو بکن

من جات بودم یکروزه میرفتم نجف برمیگشتم

پرواز چارتری دقیقه نود بگیر، ارزون تره، هتلم نمیخواد بگیری فقط برو حرم چندساعت بعدشم تاکسی بگیر برگرد فرودگاه و راهی ایران شو

همین چندساعت مشکلتو حل میکنه ان شالله برو درددل کن

می‌دونی شما چه جوری توسل کنم چه دعایی بخونم

ناد علی بخون یا ذکر ۱۲ هزار مرتبه یا علی بگو 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

یا حضرت علی کمک منم بکن .

بهشون متوسل شو مثلا به نیت حضرت علی چله حدیث کسا بگیر

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

دعای نادعلی هم خیلی خوبه

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
خب همین کارو بکن من جات بودم یکروزه میرفتم نجف برمیگشتم پرواز چارتری دقیقه نود بگیر، ارزون تره، هت ...

نمیزارن خانوادم ، به نظرت خود امام علی خواست بیاد اینو بهم بگه 

می‌دونی شما چه جوری توسل کنم چه دعایی بخونم

از مجرب ترین هاش

۱۲۰۰۰ ذکر یا علی که باید  تو مسجد  باشی و وسطشم با کسی صحبت نباید بکنی  

ولی اگه نتونستی  هر کاری برات مقدور بود انجام بده

حتی شده دو رکعت نماز بخون یا صلوات بفرست هدیه کن به حضرت علی که شفاعتتون رو بکنه

نمیزارن خانوادم ، به نظرت خود امام علی خواست بیاد اینو بهم بگه 

خب با خانواده برو!؟

اگر نمیتونی اشکال نداره، یه شب بشین دعای نادعلی بخون، بعد زیارت امیرالمومنین بخون از راه دور هم جوابه، بعدشم با آقا درد و دل کن ازش کمگ بخواه،گریه کن سبک شی،،، ان شالله حاجت روا باشی

از مجرب ترین هاش  ۱۲۰۰۰ ذکر یا علی که باید  تو مسجد  باشی و وسطشم با کسی صحبت نباید ...

به خدا قلبم یه جوری شد این خوابم دیدم به نظر شما خودش خواست بیاد بهم بگه؟ ذکر که گفتین رو میتونم هروقت که برم مسجد بگم ؟

به خدا قلبم یه جوری شد این خوابم دیدم به نظر شما خودش خواست بیاد بهم بگه؟ ذکر که گفتین رو میتونم هرو ...

انشا الله که حاجت روا بشی 

بله هر وقت خواستی می تونی بری شرط زمان نداره