2777
2789
عنوان

خونه تکونی

248 بازدید | 19 پست

من شاغلم میخوام از الان کم کم شروع کنم.

خونم خیلی کوچیکه میخوام یسرس از وسایلامو لباسامو که به درد نمیخورن بندازم دور یکم فضا باز شه اتاق خوابم شده انباری بس که وسیله توش هست. 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد بچه هام اخر هفته است،تولد شوهرم اخر اسفند،همیشه به خودم میگم از تولد اینا شروع میکنم تا روز تولد همسر،هر کاری کردم کردم بعدش دیگه کات

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

موفق باشی عزیزم 

منم باردارم میخوام از فردا پس فردا شروع کنم تا سنگین تر نشدم 

مثلا ظرف اای توی کابینت ها رو بشورم و سلفون بکشم واسه مهمونی حاضر باشه و خاک نگیره 

کمدهای بالا رو یک مرتبی بکنم 

کلی کار دارم 🥺

عزبزدلم حالا خوبه اراده شو داری من که باردارم شاغلم .کسی هم ندارم کمکم کنه .کلا تصمیم گرفتم بیخیال خ ...

منم باردارم عزیزم نزدیک به هم هستیم 

میخوام کم کم شروع کنم 

تو هم شروع کن انرژی میگیری از این خونه تکونی 

منم باردارم عزیزم نزدیک به هم هستیم  میخوام کم کم شروع کنم  تو هم شروع کن انرژی میگیری ا ...

مغازع دارم از خودم باید همیشه باشم البته ظهر عجله ای میام نهار درست میکنم ...شبم که برمی‌گردم خسته ام ویارم دارم ...البته باید همین کارو کنم فقط موندم از کجا شروع کنم 

خوشبحالت.من هیچ کاری ندارم.خیلی ازکارای عیدخوشم میاد

عزیزم شما هم شروع کن 

جاری هامو مادرشوهرهام همش به من میگن نمیخواد خونه تکونی کنی تو خونت تمیزه چیکار میخوای بکنی وقتی شروع میکنم اینقدر خوششون میاد همش میان خونمون میگن خوش به حالت خونت بوی عید میده 😁

نمیدونم چرا اونا خونه تکونی نمیکنن فقط میگن تمیزه خوب تمیزه ولی نزدیک عید یک ذوق و شوق دیگه داره 

من تو عید هیچ وقت فرش هامو نمیدم بشورن چون بچه کوچیک ندارم از اول زندگی کلا ۳ بار شستم اونم توی تابستون دادم بشورن که هم سرشون خلوته تمیز میشورن هم یک آفتاب خوبی به فرش ها میخوره و کاملا خشک میشه و بو نمیگیره 

عزبزدلم حالا خوبه اراده شو داری من که باردارم شاغلم .کسی هم ندارم کمکم کنه .کلا تصمیم گرفتم بیخیال خ ...

اره بابا بی خیال شرایطت خاصه الان هیچ چیزی جز نی نی خوشگلت واست مهم نباشه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره