2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس خیلی خوبه ولی چون علاقه به درس ندارم من ارایشگری رو انتخاب میکنم

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

من اگه ب عقب برمیگشتم میرفتم ارایشگری 

چهارسال الکی رفتم خودمو زجر دادم درس خوندم معدل الف دانشکده شدم ولی الان بیکارم 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
ت چ زمینه ی کار میکنی گلم؟

مژه کارم ولی ناخن هم بلدم در حد مبتدی

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

من اگه ب عقب برمیگشتم میرفتم ارایشگری  چهارسال الکی رفتم خودمو زجر دادم درس خوندم معدل الف دان ...

منم از همین میترسم چون هم سن و سالام دارن درس میخونن مجبورم میکنن خانوادم درس بخونم ولی نمیتونم واقعا مغزم نمیکشه دوس دارم راهیو برم ک خودم دوسددارم 

چرا باید خودمو خفع کنم درس بخونم فرهنگیان قبول شم اخه وقتی مغرم نمیکشه😐

درامدت خوبه گلم؟ 

فعلا تو خونه کار میکنم یکی از فامیلامون جدیدن ارایشگاه زده ۳ '۴ مفر جم میکنه هر چن روز میرم میزنم 

منم از همین میترسم چون هم سن و سالام دارن درس میخونن مجبورم میکنن خانوادم درس بخونم ولی نمیتونم واقع ...

من خودم ب درس علاقه داشتم رفتم الان پشیمونم 

شما ک دیگه علاقه هم نداری

برو دنبال علایقت مگه چند بار قراره زندگی کنی

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.