2789
عنوان

شكايت

84 بازدید | 7 پست

ميخوام برم اتخاديه مبل شكايت كنم ، چي بگم چي بنويسم؟؟؟

رنگ دوتا از صندليام اشتباه فرستادن ، دوباره سفارش دادن بياد بازم رنگ  اشتباه فرستادن!!

الان دوماهه منو الاف كردن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهم دوبار مبل سفارش داده بودیم بعد که میرفتیم بگیریم یه رنگ دیگه بودن 

دلیل اصلیش اینه که وقتی از رو کاتالوگ رنگ انتخاب میکنی چون یه تیکه پارچس رنگش سه درجه تقریبا فرق داره با رنگی که رو مبل میشینه چون پارچه باز و گسترده میشه 

سعی کنید رنگ مبل از رو کاتالوگ انتخاب نکنید از رو مبل انتخاب کنید

ماهم دوبار مبل سفارش داده بودیم بعد که میرفتیم بگیریم یه رنگ دیگه بودن  دلیل اصلیش اینه که وقت ...

خب چطور از رو مبل انتخاب كنم؟؟ يه رنگ بيشتر نداشتن داخل مغازش.

بعدم من رنگ سورمه اي سفارش دادم 

اونا آبي يخي مايل به سفيد فرستادن

باز دوباره طوسي فرستادن

خب چطور از رو مبل انتخاب كنم؟؟ يه رنگ بيشتر نداشتن داخل مغازش. بعدم من رنگ سورمه اي سفارش دادم  ...

ببین وقتی پارچه باز میشه رنگش روشنتر میشه تو وقتی یه تیکه پارچه میبینی از رو یه تیکه پارچه نظر میدی اون تیره تره 

بنظرم بهترین راه اینه که بری مغازه های دیگه اون رنگ مد نظرت رو مبلای دیگه پیدا کنی بعد اسم پارچه و شماره رنگش بپرسی 

بگی به اونا

ما اینکار کردیم رفتیم جای دیگه اسم پارچه و رنگش که رو مبل دیگه دیده بودیم پرسیدیم بعد به همون فروشنده قبلی گفتیم این پارچه بااین رنگ کار کن