2821
2789
عنوان

درخواست

587 بازدید | 17 پست

۵سال پیش همسرودختر ۲ساله مو تو تصادف از دست دادم خودم پشت فرمون بودم توبغل خودم جون دادن،زندگیم شده یه جهنم واقعی.امشب بدرقم دلم هواشونو کرده ایکاش منم باهاشون میرفتم، دعا کنین برام امشب خیلی خرابم...

مـادر.مـادر.مـادر...

خدارحمتشون کنه...براتون است الکرسی میخونم 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

خدا رحمتشون کنه منم آیت الکرسی میخونم

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله قرین رحمت و آرامش الهی باشن

خدا ب دلتون آرامش بده عزیزم

سعی کنید ناراحت نباشید خدایی نکرده اونا رو هم ناراحت میکنید

ب جاش براشون صلوات و... بفرستید

ب بچه های همسن فرزندتون کمک‌کنید.....

جدیدا این اتفاق برای یکی از نزدیکانمون افتاد

مادر بادختراش 

دخترش پشت فرمون بود مادره جلو وستا خواهر عقب

اینم با شوتیا سبقت گرفته خواهر ومادرشو از دست داد 

خودشم مث دیونه ها شده میگه من کشتمشون

یکی از اقواممون دخترش ۲۰ روزه بود که بخاطر عفونت فوت کرد

الان دخترش ۱۶ سالشه , یادمه دوماه پیش دیدمش میگفت دلم میخواد بمیرم من باعث مرگ مادرم شدم 

بهش گفتم مگه کسی میاد عزیزترین شخص زندگیشو بکشه ?, خدا هر انسانی رو که خلق میکنه یه روزی رو هم برای رفتنش ثبت میکنه که ماها بهش میگیم پیمانه عمر 

پیمانه عمر مادرت سر رسیده بود چه تو به دنیا می اومدی چه نمی اومدی اون به هر دلیلی از دنیا میرفت

دوست عزیزم شما هم همینطور هیچوقت هیچوقت خودتونو سرزنش نکنید 

درکتون میکنم داغ عزیز خیلی سخته برای آرامش دلتون دعا میکنم 

یکی از اقواممون دخترش ۲۰ روزه بود که بخاطر عفونت فوت کرد الان دخترش ۱۶ سالشه , یادمه دوماه پیش دیدم ...

ممنون به دردودلم گوش دادید دخترم فقط فقط ۲ سالش بود تازه خانمم داشت ارشیر میگرفتش

مـادر.مـادر.مـادر...

جدیدا این اتفاق برای یکی از نزدیکانمون افتاد مادر بادختراش  دخترش پشت فرمون بود مادره ...

من درکش میکنم بخدا به روح دوتاشون خیلی طالبان که منم برم این دنیا دیگه هیچی واسه من نداره

مـادر.مـادر.مـادر...

ممنون به دردودلم گوش دادید دخترم فقط فقط ۲ سالش بود تازه خانمم داشت ارشیر میگرفتش

خواهش میکنم 

خیلی سخته درک میکنم هیچ کسی نمیتونه خودشو به جای شما بزاره ولی تقدیر چنین بوده شما هم حق زندگی دارید 

امیدوارم به آرامش برسید 

انشالله قرین رحمت و آرامش الهی باشن خدا ب دلتون آرامش بده عزیزم سعی کنید ناراحت نباشید خدایی نکرده ...

ممنون آره این چیزا یکم آرومم میکنه

مـادر.مـادر.مـادر...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز