2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

293 بازدید | 21 پست

قسمت من از زندگی با وجود اون همه تلاش برای نامزد سابقم فقط تنهایی شد.خیلی هواشو داشتم خیلی دوسش داشتم خیلی کارها برای هم کردیم اخرش خواهرش دخالت کرد وبینمونو بهم زد .رفتن از سمت اون بود تحت تاثیر حرفای خواهرش.حالا من موندم تنها.اولین بارم بود جدی میخواستم ازدواج کنم .حس خ خ بدی دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کسی که تو را بخواد زمین زمان هم نمتونه جدا کنه پس غصه ش نخور آدمیکه که تاثیر خواهرش تو را نخواد همون بهتر که رفت به چه دردت میخورد فردا پس فردا هم با خواهر لعنتی هی خون به جیکرت میکرد مرد تیکه نادان 

واقعا امان از دست این خواهر شوهرا

سر نامزدیمون من بهش گفتم چه لباسی بپوشه خوشگلتر شه خواهرش بهم گفت چرا بهش گفتی مرد غرور داره خودشم داشت نگاه میکرد انگار حرف دلشو اون زد.اصلا هیچی نگفت بی محلی کرد.۴۸ سالش بود من ۴۰ سالمه.ازش خ خ سرتر بودم

شاید اونم زیاد شما رو بخشیده ولی فرصت نشده بهتون بگه یا غرورش اجازه نداده باشه

توی جمع خودشون خواهرش بهش یک چیزی از من گفت.برگشت توی جمع یک دعوای الکی راه انداخت راحت بهم جلو همه گفت بیشرف.خ خ عذر خواست بعدش.ولی ۳ ماه قهر بودم.من هیچ کاریش نکرده بودم.بعد گفت خواهرم گفته تو گفتی بهش فلان فلان.رودررو کردیم معلوم شد خواهرش دروغ گفته.باهاش قطع رابطه کرد.۴ تا خواهر داشت یکی از یکی مشکل سازتر جالبه میدونست و حرفاشون روش تاثیر میگذاشت

اره نادان بود همینو بس

خب اینقدر بالغ شدی که دنبالش نرفتی اینقدر عاقل وفهمیده هستی که بخشیدی وبا کینه خودتو ازار ندادی،احتمالا الانم فقط یه جرقه تو ذهنت زد خواستی حرف بزنی،دنبال راه حل واسه چیزی نیستی قابل توجه باقی دوستان،بهرحال همسن منی موفق باشی😬

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁