2789
درخواست ازدواج مجدد داده 

عزیزم ببخشید اما مثل اینکه موضوع شما پیچیده هست و مسائلی داره که به مربوط نمی‌شه. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر نکنم بشه حذف کرد . دعا خوبه به آدما آرامش روحی میده . اگه سوال حقوقی داشتین سوال کنید . این از ...

ببخشید من از شما یه سوال حقوقی داشتم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

بفرمایید  

مرسی .شوهرم دستش شکسته بود بخاطر همین همون لحظه سوار ماشین شد بره بیمارستان نتونست ترمز کنه زد به ماشین شاسی بلند طرف رفت شکایت کرد افت ماشین بگیره بعد آخرش قاضی نصف کرد شد هفتاد تومن .شوهرم بهم زیاد توضیح نمی‌ده نمی‌خواد ناراحت بشم همین حد می‌دونم .طرف ولی اعتراض زده که بیشتر می‌خوام .بنظرت می‌تونه بگیره اونجا یکی گفته قانون همینه صد تا اعتراضم بزنه قاضی حکمش الکی نداده .بنظرت می‌تونه بیشترش کنه 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

مرسی .شوهرم دستش شکسته بود بخاطر همین همون لحظه سوار ماشین شد بره بیمارستان نتونست ترمز کنه زد به ما ...

چند سال قانون اصلاح کردن. قیمت ماشین هرچقدر باشه. اندازه قیمت ماشین داخلی خسارت میدن .

اکه قاضی نصف کرده همون درست 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
چند سال قانون اصلاح کردن. قیمت ماشین هرچقدر باشه. اندازه قیمت ماشین داخلی خسارت میدن . اکه قاضی نصف ...

ممنونم

چند سال قانون اصلاح کردن. قیمت ماشین هرچقدر باشه. اندازه قیمت ماشین داخلی خسارت میدن . اکه قاضی نصف ...

اون ماشین که شوهرتون زده بهش قبلا بی رنگ و بی تصادف بوده؟؟ به درخواست مالک ماشین نیست 

اگه قاضی قیمت نصف کرده. همون درست . با قانون قیمت ماشین داخلی حساب کردن

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند