2777
2789
عنوان

راهکار خوب برای چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 25 پست
سویق چاقی صورت از اینستا سفارش بده  من خوردم‌صورتم پر شد

عزیزم سویق گندم سویق جو سویق برنج کدومش بعدشم سویق برای لاغری هم داریم مال شما کدومش بود

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیزم تابحال این سویق  رو امتحان نکردم  از کجا باید بگیرم و طرز استفادش چجوریه ...

عزیزم خودم استفاده کردم دو قوطیشو تموم کردم صورتم پر شد بیشترم از ناحیه گونه پر میشه 

بزن اینستا خودت برو پیجشو بررسی کن مطمئن شی 

avafood.savighe اینه پیجش 

عزیزم سویق گندم سویق جو سویق برنج کدومش بعدشم سویق برای لاغری هم داریم مال شما کدومش بود

قربونت برم اره داریم 

گلم فقط سویق چاقی صورته اسمش  

بزن avafood.savigh پیجش میاره برات اینستا من از پیج سفارش دادم  قشنگ صورتم پر شد سالم و مطمئنه خیالت راحت 

قربونت برم اره داریم  گلم فقط سویق چاقی صورته اسمش   بزن avafood.savigh پیجش میاره برات ...

مرسی عزیزم همینجور خوشگل بمونی💕🌺

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

بعد چند مدت خوردی ک جواب گرفتی ؟ ی وقت سرخود زیادی خوردنش ضرر نداشته باشه 

ن عزیزم مگه چی داخلشه 😅 

سیب و سنجد و جوانه گندم اینا  ن کجام سالمه خیاله راحت من خودم استفاده کردم خودمم وسواسم من دو قوطی فعلا تموم‌ کردم صورررتم کامل پر شد  میخوام قوطی سوم سفارش بدم  چون سالمه رو هر بدنی یه وقتی ج میده اینجوری نیس ک یک هفته ای ج بده  حداقل یک ماه بخور