2789
عنوان

بندخیس

486 بازدید | 15 پست

کی استفاده کردع بعدش جوش زدین؟

با بند اصلاح میکنم صورتمو ولی پره جوش میشه بندخیس جطوره کیا استفاده کردنو جوش نزدن؟یا از ژل بعد اصلاخ نفیس استفاده کنم کدوم بهتره؟هرکی اطلاع نداره توروخدا اطلاع غلط نده صوزتم افتضاح جوش میزنه بعد بند خسته شدم دیگه😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم با بند جوش میزدم هفت ساله ژیلت میزنم اصلا هم موهای صورتم بیشتر نشده

کلفتو ضخیم نشده؟

من شنیدم هرکی از ژیلت استفاده میکنه ی مدت بعدش مث صورت اقایون ک ریشاشون مث تیغ میمونه و سوزنی میشه😂میکن ی مدت بعدس اونجوری میشه اخع 

ترسم ازونه وگرنه خودمم دوس دارم ژیلت بزنم

وکس هم زیاد استفاده کنی میگن پوست شل میشه اگه هورمون مردانه نداشته باشی اصلا ضخیم در نمیاد 

میدونی گلم 

من جوش هورمونی میزنه پوستم

دوماه بعدم تز شما چه پنهون انشالله عروسیمه تو تیام نانزدی بخاطر این جوشای هورمونی لعنتی اصلاح نکردم پوستمو فقط یکی دوبار اوایل عقد با بند اصلاح کردم ک افتضاح جوش زدم دوباره الان ک عروسیمه مجبورم اصلاح کنم براهمون ی راهی مخوام که بعد عروسی این جوشای بعد اصباح کوفت نکنه عروسیمو.صورتمم ک کلا جوش هورمونی میزنه متاسفانه😪

من به هر کی گفتم ژیلت میزنم اونم ژیلت زده و راضی بوده هفت هشت نفرو میشناسم که اونام چند ساله دارن استفاده میکنن راضین فقط یه نفر یه مقدار ضخیم شد رفت دکتر هورمونهاش مشکل داشت قرص خورد

من به هر کی گفتم ژیلت میزنم اونم ژیلت زده و راضی بوده هفت هشت نفرو میشناسم که اونام چند ساله دارن اس ...

وییی منم هورمونام ب خورده مشکل داره تنبلی تخمدانو.پرولامتین بالا دارم

ولی حتنا روشتو انجام میدم