2777
2789
عنوان

جاریم

147 بازدید | 3 پست

جاریم ازم سوال پرسید ک مانتوش قشنگه ؟ منم گفتم اره 

بعد گف مادرشوهر گفت ک ن بت نمیاد . گفتم هرچی دوست داری خودت  نظر خودت مهمه . 

رفت ب مادرشوهر گفت. !  من اصلا بهشون پیام نمیدم . دوماهی یبار زنگ میزنم فقط احوال می پرسم .

شوهرم همش میگ بهش زنگ بزنم هم اون هم مادرش 

میگ خونوادمون هستن  باهاشون ارتباط بگیر . بدش میاد ت  لاک خودمم . چ کنم ؟ اخلاقشونو دوست ندارم . زود حاشیه درست میکنن . 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یکم قلمتونو بهتر کنین. جدیدا هرکی تاپیک میزنه اصن متوجه منظورش نمیشم...

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم قلمتونو بهتر کنین. جدیدا هرکی تاپیک میزنه اصن متوجه منظورش نمیشم...

خوبه در حد فهمه 

حال ندارم ایااااا زیرااااا بسیارررررر بنویسم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست