mannnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 498 عنوان آخخخ خدا 63 بازدید | 10 پست از دلتنگی یکی گریه امونمو بریده طوری که الان وقتی دارم تایپ میکنم تار ببینم صفحه روچجوری اروم شم؟دلم داره آتیشششش میگیره 1401/11/08 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206769 پاشو صورتتو اب بزنیکم هوای خنک بخور تو سر و صورتت وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
ترنجبین۱ عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 4095 چی بگم هیچ کسی ارزش قطره های اشک آدمونداره اون یکی الان راحت خوابیده و داره خواب هفت پادشاه رو میبینه بگیربخواب. یه روزی به این حرفم میرسی.
mannnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 498 چی بگم هیچ کسی ارزش قطره های اشک آدمونداره اون یکی الان راحت خوابیده و داره خواب هفت پادشاه رو میبین ... اره راحت خوابیده ولی خدا یه روزی تقاص این اشکارو میگیره ازش مگه ن؟ یه روزی جاهامون عوض میشه
mannnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 498 مینویسم اینجا تا یادم بمونه چه شبایی رو گذروندم .....با یه دل خورد شده
ترنجبین۱ عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 4095 اره راحت خوابیده ولی خدا یه روزی تقاص این اشکارو میگیره ازش مگه ن؟ یه روزی جاهامون عوض میشه من خودم دوبارجداشدم اولی ازنامزدم که خیلی همودوست داشتیم خانوادش نزاشتن حس تورو داشتم ۶ماه نشده زن گرفت به خودم امدم رفتم ارشدشرکت کردم .زبان وساز رفتم .شاغل شدم ....نفرینش نکن رهاش کن تمرکزتوبزارروی خوشبختی خودت تابدبختی اون.ازدواج بعدیت خیلی حواستوجمع کن هرچندمنم حواسم جمع بود طرفم بدازکاردرامدازاینم دارم جدامبشم .تجربه این دوتاجدایی بودکه میگم مردلیاقت یه قطره اشکم ندارن خودتوازارنده
mannnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 498 من خودم دوبارجداشدم اولی ازنامزدم که خیلی همودوست داشتیم خانوادش نزاشتن حس تورو داشتم ۶ماه نشده زن گ ... هعییی چقدر سختی کشیدی تو زندگیت اره لیاقت یه قطره اشک هم ندارن