2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید.....

145 بازدید | 23 پست

سلام عزیزانم،امیدوارم حالتون خوب باشه،بچه ها من یه راهنمایی ازتون میخواستم،،،خیلی خلاصه بگم که با مادرشوهرم بحثم شده و مدتیه که نمیرم خونشون،،،همسرم هفته ای یکبار میره سر میزنه،یه پسر کلاس اول دارم به نظرتون اونو بفرستم باهمسرم بره اونجا؟همسرم اصرار مبکنه بذار ببرمش ،از طرفی مادرشون خیلییی به من توهین کرد در صورتی که اصلا سزاوار این حرفها نبودم و الان به خاطر رفتار و‌دخالت های ایشون توی زندگیم احساس میکنم افسردگی گرفتم همسرم به من میگه حق باتوئه ولی در رفتارش هیچ تغییری ایجاد نشده،احساس سرخوردگی دارم و ریزش موی شدید گرفتم ...خواهش میکنم کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها مادرشوهرم جلوی خودم زنگ میزنه به همسرم و میگه طلاقش بده،،،این در حالیه که من از همه نظر از خانواده اونا سرتر هستم حتی خونه ای که توش زندگی میکنیم رو پدرم به من داده و خودم شاغلم 

به نظر من بچه به مامان بزرگ نیاز داره و اینکهنزار این موضوع باعث مشکل بین خودت و شوهرت بشه

به مادربزرگ نیاز داره ولی نه این مادربزرگ که خیلی راحت میگه زنتو طلاق بده معلومه نرمال نیست

بچه ها رفتار مادرش خیلی نرمال نیست هر دفعه میریم میخواد لبای پسرم رو‌بوس کنه هر چی بچه صورتشو دور میکنه خودشو نزدیک میکنه و لباشو بوس میکنه،من از این حرکتش هم خیلی ناراحت میشم