2777
2789
عنوان

وسواسی شدم

96 بازدید | 5 پست

دارم روی این موضوع وسواس پیدا میکنم..اگه همسرم راضی به رفتن به مشاور میشد مشکلم حل میشد..

تودوران نامزدی همسرم خسیس بود جوری که همه خانوادم دیگه به زبون میاوردن..منم به شک افتادم وتصمیم‌گرفتم باهاش صحبت کنم وقتی صحبت کردم دیدم بهتر شدولی نه خیلی‌ .خلاصه عقد کردیم تودوران عقددیدم واقعا بلد نیست کم کم رفتاراش تغییر کردبیرون میرفتیم.خرید میرفتیم.برام گوشی خریدو.. اما من روی این‌موضوع خساست جوری حساس شدم که کوچکترین رفتارش رو روی حساب خساست میزارم..دلم میخواد گریه کنم ..مثلا وقتی ازکارت همسرم خرج میکنم باخودم میگم چرا ساکت؟.چرا حرف نمیزنه..پس حتما خسیس وازناراحتی ساکت شده..😭..

همسرم معمولا پیشنهاد بیرون رفتن.بازاررفتن ویارستوران نمیده..وچون همیشه خودم میدم اینم روحساب خساست گذاشتم..

موقعی که مهمون بخواد بیادخرید بهش بگم میکنه.برای خونه چیزی کم نمیزاره..مناسبت ها هدیه می‌خره.ولی تاحالا ازدوران نامزدی تا الان تودلم موند یکباربدون مناسبت برام یه روسری حداقل بخره.هزاران بار با نازوآروم وقشنگی بهش گفتم ولی هیچکاری نمیکنه..میدونه من عاشق گل نرگسم ولی همیشه برای نگرفتنش بهانه میاره که فرصت نکردم.نشد..یامثلا وقتی بازارمیریم خیلی برام سخته بگم چیزی میخوام ..خودش میگه بگو ولی نمیتونم بگم..دوست دارم یه بارخودش برام بخره..مثلا بگه اون قشنگه میخوام برات بخرم ولی اگه توبازار من چیزی نخرم اونم هیچی نمیگه.چندین باربهش گفتم چرا اینجوری هستی؟میگه خودمم قبول دارم حق باتو ولی دست خودم نیست..

اینم بگم که درونگراست..

چیکارکنم که ازاین حالت دربیام؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم همینه ولی میگم مدلش اینطوریه دیگه

به این فکر کن ک چقدر دوستت داره بخواطر تو تمام تلاش رو کرد و عوض شد و اینکه اینمدلی باشه خیلی بهتر از اینه ک ولخرج باش 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل

دنبال بهونه ای دختر بشین زندگیتو بکن همین که تومناسبتا برات کادو میخره ۱ هیچ از خیلی مردا جلوتره برا ...

خب من اول زندگیمه..هنوز یکسال هم نشده..ممکن اولش اینطور باشه..باورکن دنبال بهانه نیستم ولی چون خودم به شددددددت دست ودل بازم برام سخته

شوهر منم همینه ولی میگم مدلش اینطوریه دیگه به این فکر کن ک چقدر دوستت داره بخواطر تو تمام تلاش رو ک ...

حرفت راقبول دارم عزیزم‌ ولی میترسم از روزی که به خاطر خرید خونه قراره بهمون ازنظر مالی فشار بیاد وعصبی بشه..خیلی به مشاور نیاز دارم چون حساس شدم شدید..همسرم قبول نمیکنه بیاد چون خودش میدونه حق با من باشه...مردخوبی ولی گاهی حساب وکتابش اذیتم میکنه