2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتی گربه های خارج فرق میکنن با ایران اونوقت من اینجا بخوام بوسش کنم میخوابونه تو صورتم😐

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
حتی گربه های خارج فرق میکنن با ایران اونوقت من اینجا بخوام بوسش کنم میخوابونه تو صورتم😐

اره گربه منم خ ناناسه ولی اصلا نمیاد پیشم مگه غذا بخواد صداشم بزنی نمیفهمه😂

یک عدد چپی 

کل خونه رو میریزه بهم پرده ها رو داغون کرده زیر مبل داغون کرده خاکشو میریزه تو ظرف میزاری غذا واسش م ...

گربه منم ناخناشو رو فرش میکشه میگن چون از اول اسکرچر نگرفتیم الان سخت یاد میگیره ،، بعضی از گربه ها با خاکشون بازی میکنن این وسواس نجاست داره😂 بعد از اینکه کارش تموم شد خیلی دستاشو باید بکشه رو خاک 😑

یک عدد چپی