2454
2396
عنوان

بچها من یه خواستگار دارم که😭🥲

285726 بازدید | 717 پست

هی خدا

قراره چند سال دیگه بیادش.. من سنم کمه اونم همینطور

و خب جدا از این شرایطش نیست فعلا

خیلی خیلی پسر خوبیه و از همه نظر من قبولش دارم و همدیگه رو دوست داریم خیلی.. 

ولی راهمون دوره.. 

حالا اینکه خانوادم قطعا سر این دوریه راه مخالفت میکنن به کنار امشب یچیزایی گفت راجب خانوادش که من خیلییی ناراحت و یزره هم از انتخابم پشیمون شدم

حالا شما بگین

چیکار کنم

اگه هستین شاتو بزارم

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

من هستم .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
2417

از طریق فضای مجازی آشنا شدین؟؟

اگر تو ثروتمند باشی،سرما یک نوع تفریح می شود تا پالتوی پوست بخری،خودت را گرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی بر عکس،سرما بدبختی می شود و آن وقت یاد می گیری حتی از زیبایی یک منظره زیرِ برف متنفر باشی!! کودک من!! تساوی تنها در آن جایی که تو هستی وجود دارد....مثل آزادی....ما تنها توی رحمِ مادر برابر هستیم....صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار....قدر نوشیدن یک چای بمانی کافی ست....عشق شاید اشتباهی بین ما باشد ولی گاه گاهی حالِ ما را اشتباهی خوب کن....و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست....از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند/احمد شاملو

منم یه موقع شده بود از کسی خوشم بیاد ولی جور نشه

اون موقع خیلی ناراحت شدم ولی چندسال گذشت فهمیدم همچین به نفعمم نبوده که اون شخص رو انتخاب کنم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
2392