2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نمیدونم شما درچه حد درگیر این موضوع هستید....ولی جاری منم دست خودش نیس یه حس سیری ناپذیری در خرید لباس داره....خودشم میگه دست خودم نیس وقتی میرم بازار میگم خوشبحال کسی همه ی لباس ها رو خرید

ممنتها  مشکل همین جاست دلم میخاد درس بخونم ولی اراده نمیکنم حوصلم نمیشه یا مشغول ی کار دیگ فقط ...

اول شروع کن کتاب های مفید بخون کتاب تاریخی یا مذهبی یا اجتماعی روانشناسی مفید.

بعدش آروم آروم ذهن ات و اهداف ات درست میشه

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

منم میخام

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
نمیدونم شما درچه حد درگیر این موضوع هستید....ولی جاری منم دست خودش نیس یه حس سیری ناپذیری در خرید لب ...

وای عزیزم منم همینم یعنی اگه برم بازار و دست خالی بیام خونه اعصابم بهم میریزه شده یه چیز کوچیک باید بخرم

یا اگه یه چیزی بیوفته توی ذهنم باید بخرمش نخرم احساس بدی بهم دست میده تنها چیزی که حالم رو خوب می کنه هم همین خرید و گشتن اصلا از خونه تنفر دارم چون جز بازار جایی نمی تونم برم هرچی در میارم خرج لباس و ریور آلات و ... می کنم

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد