2777
2789
عنوان

کراتین مو

69 بازدید | 5 پست

من موهام وحشتناک وز و ساقش خشکه اما کف سرم چربه.یک روز در میونم موهامو حموم میشورم با شامپوی موی چرب اما همچنان کف سرم چربه.بعد حموم موهام انقدر وز هستش که با اتو مو فقط میتونم صافش کنم اونم شاید اتو رو با درجه بالا بکشم بلکه یکم صاف شه .همه پیشنهاد دادن برم کراتین مو انجام بدم موهام حالت دار و صافه بشه و نیازی به اتو نباشه .ولی یه سریا میگن بدتر چرب میشه با کراتین و میچسبه کف سرت جای خوبم میخوام برم ایا درسته این واقعا؟

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

عزیزم اگ مموهات خشکه و موخوره داره

بعد از حموم زبره پروتین کن بعد کراتین

البته پروتین هم نرمش میکنه هم خونگی میتونی انجام بدی هم یکم موتو از وزی درمیاره و صافتر میکنه حجم میده به موت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونگی چجوری میشه عزیزم؟

پروتین a بخر یا هر پروتینی که گیرت اومد ۱۰۰ میلشو

موهاتو با شامپو شبنم بشور و با سشوار انقد خشک کن که یه نمی داشته باشه بعد بهش مواد پروتینی بزن فقط به ساقه تا یه سانتی یا دوسانتی ریشه . دقت کن به ریشه موت نزنی میتونی موتو با چند تا سنجاق تقسیم کنی تیکه تیکه بزنی راحتتری و با نایلون بپوشون تا ۴۵ دقیقه

بعد با سشوار  با دما ملایم نه داغ به سمت پایین مو سشوار کن تا موت صاف صاف بشه با برس گرد هم میتونی با شونه معمولی هم میشه

بعد که کامل خشک شد بزار دو سه روز بمونه رو موت و نشور اصلا و موتو کش نبند و پشت گوشت هم ننداز که حالت نگیره بعد برو حموم بشور با همون شامپو شبنم

پروتین a بخر یا هر پروتینی که گیرت اومد ۱۰۰ میلشو موهاتو با شامپو شبنم بشور و با سشوار انقد خشک کن ...

مرسی عزیزم اینکه شما گفتی با قرنطینه اس بدون قرنطینه اگه باشه موادش میشه بعدش بشورم؟ بعد اینکه بعد از گذاشتن مواد اتو کشی نمیخواد؟

آینده روشنه