2777
2789
عنوان

کراتین مو

2824 بازدید | 61 پست

من موهام وحشتناک وز و ساقش خشکه اما کف سرم چربه.یک روز در میونم موهامو حموم میشورم با شامپوی موی چرب اما همچنان کف سرم چربه.بعد حموم موهام انقدر وز هستش که با اتو مو فقط میتونم صافش کنم اونم شاید اتو رو با درجه بالا بکشم بلکه یکم صاف شه .همه پیشنهاد دادن برم کراتین مو انجام بدم موهام حالت دار و صافه بشه و نیازی به اتو نباشه .ولی یه سریا میگن بدتر چرب میشه با کراتین و میچسبه کف سرت جای خوبم میخوام برم ایا درسته این واقعا؟

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم مهم نظر خودته و اينكه كراتين اگه به كف سر نخوره موادش هيچ تار مويي يا كل سرت هم چرب نميشه استر ...

خدا الهی خیرت بده واقعا مرسی از انرژی خوبت 

ممنونم از راهنماییت 🙏❤

دوست ام کراتین کرده موهاش وز بود الان موهاش خیلی خوب شده فقط نیاز به مراقبت داره وگرنه خیلی خوبه

چقدر خوب 

مرسی از نظرت عزیزم 

🙏❤

پروتئین تراپی بهتره ینی درصد صافیش کمتره و مقداری احیا هم داره

شاید ریزش مو هم بیاری چون سرت چربه و بعد پروتئین باید شامپوهای فاقد سولفات بزنی که کف سرت چرب تر میشه ولی میتونی تو هفته یکبار شامپوی معمولی بزنی تا چربی کنترل بشه ولی بنظرم ارزششو داره

فقط به کف سرت نزنن از یک ونیم سانت به ریشه مواد گزاری کنن برای بعضی ها بد تر پوست چرب میشه بگو هم کر ...

کارش حرفه ایه 

خیلیا که پیشش انجام دادن من از جلو دیدم خیلی خوب شده فقط ترسیدم بچسبه کف سرم و حجمشو از دست بده

عزیزم کارایی که میگم دونه دونه انجام بده خداشاهده دعام میکنی چون جواب گرفتم میگم.

کراتین اصلا نکن.

اول یه شامپو ماکادمیا بخر چربی موهات بره بعد یه ماسک داخل حمام زیتون بخر تااینا تموم بشه موهات کمی بهترمیشه بعداگه با یه سری شامپو موهات در چربی درامد که هیچ شامپو ارگان میزنی درنیومد سری دومم ماکادمیا میزنی بعداینبار جای ماسک .مجیک واترمیخری یعنی من الان یه هفتس استفاده میکنم عاشقش شدم دقیقا مثل کراتین لخت کرده موهام 

بگذارید باران ببارد ما چتـرمان خداست💜☔

شما نباید شامپو برای موهای چرب بگیری 

باید شامپو مناسب کف سر چرب بگیری 

ولی کراتین کن خیلی خوبه هم راحت میشی هم قشنگتر میشه 

ولی باید بعدش مراقبت کنی 

☺️

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️