2777
2789

فقط تو سایت سن ازدواج پایین 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نسل جدید واقعا به روز زندگی میکنن هیچی واسشون اهمیت نداره و نترس هستن.ما هنوز تو اما اگرها موندیم

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 

تیف ب این زندگی هرسال میگم اگ سال دیگ ازدواج نکرده باشم دیگ قید ازدواجو میزنم ولی همچنان سرجام هستم منتظر یه بخت خوب و ازدواج موفق 

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔

من ۲۲ سالمه ی خواسنگار واسم اومده فکر میکنم زوده ولی از تنهایی واقعا روم فشاره اخه هیچ دوس پسریم تاحالا نداشتم نمیدونم چیکار کنم

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍

۲۷ نه بابا ترس چی،،هر چیزی تو زمان خودش اتفاق میفته ✨😇

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من ۲۲ سالمه ی خواسنگار واسم اومده فکر میکنم زوده ولی از تنهایی واقعا روم فشاره اخه هیچ دوس پسریم تاح ...

اگ آدم خوبی هست و دوسش داری ازدواج کن باهاش حرف بزن شاید مهرش به دلت نشست 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

تو اشناهامون یه دختر ۳۰ ساله مجرد بود همین چن وقت پیش نامزدیش بود اونم یه پسر خوش هیکل قد بلند 

ب نظرم نباید ناامید شد

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔