2777
2789

اول  خدا به دادت برسه ،بعد خودت 

بهش محبت کن زیاااااااد ،تو موقعیت مناسب که حالش خوب باشه  از مهمونی برگشتی کسی باشه با خصوصیات همسرت ،رو به همسرت بگو چقدر بده اونا حرفهای زندگیشان بیرون می برن این طوری اختلاف ها زیاد میشه .... یه جوری به در بگو دیوار بشنوه طول می کشه ولی جواب می ده

اول  خدا به دادت برسه ،بعد خودت  بهش محبت کن زیاااااااد ،تو موقعیت مناسب که حالش خوب باشه ...

خیلی سخت حتی کوچکترین چیزارم میره میگه هی بهش میگم همه چیزو به مامانت نگو هی میگه تو حساسی مگه چی میشه،

خسته ترینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلاً من جاریم همش می گفت چرا شوهرت چیزی به نام تو نمی کنه و به شوهرم می گفت یه چی بزن به نام زنت .برای من مهم نبود ولی آنقدر گفت یه مدت منم حساس شدم مستقیم گفتم شوشو جبهه گرفت بعد شوهر یه نفر فوت کرده بود و زنده به مشکل خورده بود منم گفتم چه بده الان اگه یه چیزی داشت مستقل بود سال ها زحمت کشید الان با منت باید زندگی کنه ..خلاصه آقا با میل خودش یه زمین توپ به نام کرد 

البته زیاد نگو کم و گزید .بعد که گفتی ساکت باش بزار فکر کنه کم کم جواب می ده

خیلی سخت حتی کوچکترین چیزارم میره میگه هی بهش میگم همه چیزو به مامانت نگو هی میگه تو حساسی مگه چی می ...

بگو ما شاید مشکل داشته باشیم بعد حل کنیم و با هم خوش باشیم اون موقع مادرت همیشه نگران ماست و براش تو این سن خطرناکه

بگو ما شاید مشکل داشته باشیم بعد حل کنیم و با هم خوش باشیم اون موقع مادرت همیشه نگران ماست و براش تو ...

من بهش میگم خاله زنک،بچه‌ ننه زشت به خدا به مامانت همه چیز و میگی،میگه مادرم مگه تو به مامانت نمیگی

خسته ترینم
من بهش میگم خاله زنک،بچه‌ ننه زشت به خدا به مامانت همه چیز و میگی،میگه مادرم مگه تو به مامانت نمیگی

بگو ن نمی گم چون نمی خوام اسرار خونه ام کسی بدونه اونا جای خودشون دارن و تو جای خودتو .نمی خوام مامانم تو خوش‌ترین لحظات زندگی اش مدام نگران من باشه و فکر کنه من بدبخت شدم در حالی که ما خوبیم ،بهش توهین نکن چون بیشتر ازت دور میشه 

بگو ن نمی گم چون نمی خوام اسرار خونه ام کسی بدونه اونا جای خودشون دارن و تو جای خودتو .نمی خوام ماما ...

اخه زبون نمیفهمه انگار ۲ سالش،هر روزم میره خونه مامانش چی کار کنم کمتر بره شایدم روزی ۲ بار اگه نره مامانش زنگ میزنه کجایی نیمدی اونم میگه الان میام من و میزاره میره

خسته ترینم
اخه زبون نمیفهمه انگار ۲ سالش،هر روزم میره خونه مامانش چی کار کنم کمتر بره شایدم روزی ۲ بار اگه نره ...

پا من نمی دونم چرا بعضی ها پیرامون زن می دن ،برعکس مادر من که همیشه به پسراش میگه برید با خانواده هاتون خوش باشید

پا من نمی دونم چرا بعضی ها پیرامون زن می دن ،برعکس مادر من که همیشه به پسراش میگه برید با خانواده ها ...

خوش بحال عروستون مارو نمیزارن باهم خوش باشیم خستم کردن خیلی خسته

خسته ترینم

یکی از اقوام مون می گفت مادر شوهرم مجبور می کرد هر شب بریم خونه شوند بعد ساعت ۱۱ می آمدیم و ساعت ۱ شب زنگ می زد حامد چه کار می کنی ،زنه مریض بود 

گاهی باید ساخت