2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

435 بازدید | 18 پست

دوستان فردی رو میشناسید که از طریق رحم اجاره ای بچه داره؟ اسم دکتر و شهری که اینکاربراش انجام شده میخوام، ممنون میشم راهنماییم کنید، دکتر گفته من هم باید این راه رو برم.... 

برام دعاکنید دوستان به زودی بچه ام بغل بگیرم که اشک ریختن امانم بریده

تعداد رای : 6
نظرسنجی
تهران
6
100%
اصفهان
0
0%

دایی و زندایی منم انجام دادن، دخترشون الان یکسال و نیمه ست، ولی چون رابطه نزدیک نداریم با هم خبر ندارم.... ایشالا بهترینا برات پیش بیاد 🌿🤲😇

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر زهره لواسانی،تهرانه،زنگ بزن مطبش منشیش وصلت میکنه به واسطه،کار دکترم عالیه من خودم میخوام پیشش آی وی اف کنم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
عزیزم منم قراره به یه خانوم مهربون رحمم اجاره بده اسم بیمارستان یادم نیست ولی بهترین بیمارستان طوریک ...

عزیزم زیر تایپک آخر خودت ازت سوال پرسیدم 

ممنون میشم بیای

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

اگه اصفهان ساکن و ثابتی من میتونم کمکت کنم

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...