2777
2789

اوایل ازدواجم شب که می خواستیم بخوابیم آدامس می خوردم تا صبح تو دهنم بود ، چون می خواستم دهنم خوشبو بمونه ،  خجالت می کشیدم !

برخلاف ظاهر ارومم ، ذهن کثیفی دارم و بازیگرم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خ ا میکنم به شدت هیچ کس فکرشم نکیکنه  ولی ن به طور معمول با نگه داشتن ادرار

متوجهم من😂🥲

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

متوجهم من😂🥲

یعنی توهم این کارو میکنی؟

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

و منیکه فکر میکردم سیاهم

شیفت صبح که بودم اول پنکک میزدم بعد میشستمش تا سفیدیش رو پوستم بمونه🤭

هرکیم میگفت چرا اینجوری شدی

میگفتم رنگ خودمه

مثلا میخاستم بگم سفیدم مادرزاری

خااااااک

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

حالا ابرومو نبر

من نصفه شب بیدار میشدم الکی میگفتم .‌‌‌... میخوام . جون شنیده بودم مردا دوست دارن نگو اشتباهی متوجه مطلب شده بودم  . ساعتمو رو ساعت ۳ و ۴ صبح تنظیم میکردم یهو بیدار میشدم میگفتم میخوام . خیلی تباه بودم ‌ .بعدا که به همسرم گفتم  که از عمد اینجوری میکردم همسرمم  گفت اونموقع ها فک میکرده من مریضم میخواسته منو ببره دکتر . وای خدا خیلی تباه بودم . هنوزم فک میکنم خجالت میکشم 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

احساسی و مهربونم زود گریم میگیره ولی ۹۰ درصد افکارم خیلی خبیثانه و ضدانسانی،اگه شبیه تفکراتم رفتار کنم یه عوضی به تمام معنا میتونم باشم😂و اینکه یبار خیلی جدی تقشه قتل بردارمو کشیدم بعد ب عواقبش فکر کردم منصرف شدم 

چه جالب مگه میشه🤔🤔🤭🤭

اوهوم یه تعداد افراد خاصی این کارومیکنن

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کلا مثانه که پر باشه همه اینجورین🤣🤣🤣

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

جلو شوهرم آرایش نمیکنم تا بفهمه چیکارا کردم که قشنگتر شدم🙈 رفتارم از اول این بود بعد ها یک مطلب روانشناسی خوندم که می‌گفت جلو شوهرتون آرایش نکنید اونموقع متوجه میشه چقدر از لوازم آرایشی استفاده کردید و فک میکنه همه زیباییتون ارایشه🙃