2777
2789
عنوان

عاشق یه پسر پولدار خفن شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4088 بازدید | 59 پست
اینقدر از این کارا کردم اینقدر ابراز علاقه کردم فقط لایک میکرد🤣🤣🤣 دیگه تصمیم گرفتم بهش فحش بدم ...

ای دهنت 😀ولی همینکه لایک میکنه خوبه که، من یکبار به یه فوتبالیست چیزی گفتم استیکر بوس فرستاد، من هول کردم بلاکش کردم😀. 

توام بزن تو خط تحقیر شاید چیزی گفت 😀فحشم خوبه راضی ام 😀

رزمی کار 💪مربی و داور
ای دهنت 😀ولی همینکه لایک میکنه خوبه که، من یکبار به یه فوتبالیست چیزی گفتم استیکر بوس فرستاد، من هو ...

چرا بلاک؟🤣💔

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چمیدونم والا😂ازونجایی که همجنسگرا نیستم تا حالا تلاشی برای زدن مخ یه پسر انجام ندادم

چون پسری ازت میپرسم،من از یه پسری خوشم میومد اینا چن بار مطبش رفتم خودم هم ترم اخر داروسازیم،بعد دیده منو،هی روز پزشک من بهش تبریک گفتم روز داروسازم اون بهم تبریک گفت،خب مطبش رفتنی درمورد دانشگاهمو و فارق التحصیلیم پرسید،بعد،گفتم آخر این ماه فارق التحصیل میشم ،یهو بهش گفتم ازت خوشم میاد ولی دیلیشو نمیدونم،اونم گفت اینجور مواقع چی میگن😅بعد گفت نابلدم دیگه😅،بعد گفت :مرسی که انقد لطف داری دکتر عزیز😍یعنی هیچ چی؟یه هفته گذشته،اون خبر نگرفت،منم هیچ چی،یعنی اون بهم حس نداشت؟؟؟

باباش از رجل سیاسی هست

ساشا سبحانیهه😃

دختر عزیزم لحظه هایی که صدای خنده های تو، تو خونه مون می پیچه انگار دارم از خوشحالی پرواز می کنم. می خوام همیشه شاد ببینمت عزیزم و برای شادی تو هر کاری می کنم هر روز که از خونه بیرون می رم به این فکر می کنم که چه کاری می تونم انجام بدم که تو خوشبخت تر باشی، تمام تلاشی که می کنم برای اینه که تو بهترین ها رو داشته باشی هیچ وقت حتی ذره ای از این حس عاشقانه ای که به تو دارم کم نمیشه عشق همیشگی من تو بزرگ ترین بهانه ی زندگی هستی دختر مهربونم، لبخندت تمام خستگی های دنیا رو از بین می بره وجود تو دخترم منو به زندگی دلگرم می کنه عزیزترینم تمام احساسات خوب دنیا را زمانی تجربه کردم که تو به دنیا اومدی شادی و خوشبختی من، قلب من برای تو می تپه، تو مفهوم زندگی منی ممکنه سال ها بگذره، من پیر شده باشم و تو بزرگ، اما چیزی که هیچ وقت تغییر نمی کنه عشق من نسبت توئه دختر قشنگم🙂💖-کاربری سوم
ساشا سبحانیهه😃

منم فقط ذهنم رفت پیش اون🤣🤣

ولی میگه خوشگله

لون کجاش خوشگله؟🤣🤦🏼‍♀️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

چون پسری ازت میپرسم،من از یه پسری خوشم میومد اینا چن بار مطبش رفتم خودم هم ترم اخر داروسازیم،بعد دید ...

یا خدا... والا من خیلی حال و حوصله خوندن متنای طولانی ندارم گل😅میشه خلاصش کنی... حتما نظرم میگم

بیشتر توضیح بده سبک زندگیم چجوری باشه،؟مگه تو چجوری هستی؟

اولا باید تهران باشی اونم بالاشهر دوم باید خوشگل خوش هیکل باشی بخصوص هیکل پیجتم خوب باشه بعدشم باید پایه پارتی مهمونی سفر شب خونش موندنو هر تایمی میخواد در دست رسش باشی مثل اینکه شوهرت باشه یعنی ارتباط داشته باشی راحت نه خانواده بسته ای داشته باشی بیشترشون رابطه ج هم میخوان مشروب اینا هم هست بعدم باید لونی سر زبونم خیلی داشته باشی خیلی سخته خلاصه من اینا نیستما ولی میبینم میدونم شرایط باهاشون بودن چه جوریع

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اولا باید تهران باشی اونم بالاشهر دوم باید خوشگل خوش هیکل باشی بخصوص هیکل پیجتم خوب باشه بعدشم باید ...

از کجا اینا رو میبینی و میدونی؟؟خودت هم پولداری؟

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

پولدار نیستم خب خیلیاشون پیشنهاد آشنایی دادن بهم صحبت کردم باهاشون یا استوری ارتباط با دوست رفیقشون مدل زندگی ارتباطشون معلومه مثلا خیلیاشون میفهمن بالاشهر نیستی بحثو ادامه نمیدن یا پایه نیستی یا ازاد نیستی ادم خوبم کمه توشون و به قول دوستان پلنگ دورشون زیاد من چون قیافه هیکل اینام خوبه به نظرشون پولدار به روزم😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
پولدار نیستم خب خیلیاشون پیشنهاد آشنایی دادن بهم صحبت کردم باهاشون یا استوری ارتباط با دوست رفیقشون ...

خوشبحالت

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

گمش کن بابا 

این پسرا هزار تا دختر اویزنشونه ..برو با یکی هم لول خودت باش..کسی قدرتو بدونه بهت حس ملکه بودن  بده ...پادشاه جهنم خودت باشی بهتر از اینکه کارگر بهشت دیگران 

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️