2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل سابق ژیلت به دست نیستم، اما خب این همه هزینه و رفت و آمد انتظار داشتم صفر بشه. هر چند وقت یه بار ...

والا کسی نمیگه صفر میشه حداقل سالی ی بار هم نیاز ب شارژ هست تااخر عمر

الان من تقریبا دو سالو نیمه میرم دوماه ی بار شیو میکنم ک اگر همینم بمونه راضی ام

راستش نمیدونم نوعشو... ولی اکثر مواقع صبح ها مجبورم برم سرکار... انگاری تکه های خودمو جمع میکنم میبر ...

واقعا برات غم‌گین شدم…

مادر من هم افسردگی داشت و چندتا سوساید ناموفق، ۸ سال تحت نظر پزشک بود تا خوب شد

ازت خواهش می‌کنم تو هم هرچی زودتر به یک روانپزشک مراجعه کن درکنارش اگه برات امکان‌پذیره تراپیست هم برو چون خیلی کمک‌ کننده‌ست

راستی اول تحقیق کن و پیش بهترین پزشک و تراپیست برو لطفا 

iridescent 
خب الان راضی؟صفر شد؟

نه دیگه، بالاتر گفتم که زیاد راضی نیستم،کلا تصورم از لیزر یه چیز دیگه بود، رویش مو نزدیک به صفر و پوست هم سفید میشه، من از موهای پرزی که جسته و گریخته درمیان بیشتر بدم میاد.

نه دیگه، بالاتر گفتم که زیاد راضی نیستم،کلا تصورم از لیزر یه چیز دیگه بود، رویش مو نزدیک به صفر و پو ...

خب دستگاهتو عوض کن 

ببین الان من واقعا راضیم یه نی نی دختر بدنیا میاد بدون هیچ مویی الان اونجوری شده