2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بعضیا میگن قبلش پخش کن گیج شدم

خب امتخان کن قلبتو بسپار بخدا نذر کن قبلش پخش کن اگه حاجتت رو نگرفتی بیخیال شو مطمین باش به صلاحت نیست هیچوقت زوری چیزی نخا 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
بمنم میگی چجوری نذر کنم چجوری نیت کنم؟ توضیح میدی لطفا

نذر نمک حضرت فاطمه (س) به چه شکل است؟ نذر نمک به نیت فاطمه زهرا (س) به این شکل است که ابتدا نیت می کنند که در صورتی که فلان حاجت آن ها برآورده شود و یا مشکل خاصی از آن ها برطرف شود نمک را در بسته های کوچک بسته بندی می کنند و در بین عده مشخصی پخش می کنند و اشخاصی که نمک را دریافت می کنند نیز در لحظه دریافت نمک نذر می کنند که در صورتی که حاجتشان برآورده شود تعدادی نمک بسته بندی کنند و در بین مردم پخش کنند. برای گرفتن حاجت به واسطه حضرت فاطمه (س) علاوه بر نذر نمک می توانید نماز حضرت فاطمه و صلوات مخصوص حضرت زهرا را نیز بخوانید.

خانوما اینطوریه که نیت میکنید به خانوم فاطمه زهرا اگه حاجتتونو گرفتید هرتعداد بسته نمک که نیت کردید یکی دوتا تا هرچندتا که نیت کردید بین چند نفر حالا تو مسجد یا بیرون پخش کنید و خیلی هم زیاد حاجت میده

چطوریه ؟ خیلی تو تاپیک موندن شما بگید چطوریه میشه لطفا بگید؟

نذر میکنی به این حاجتم رسیدم فلان قدر نمک بین فقرا یا بین همسایه ها یا بین فامیل پخش میکنم 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
وا مگ سوختن داره

آره وقتی خیلی امید داری ی کاری می‌کنی خدا نمی‌ده میسوزی وگرنه برا پولش که نیست چون قیمتی نداره برا اینکه خدا به حرفت توجه نکرده حاجت روا نشدی میسوزی اگر میخوای بگی صلاح و فلان این و نگو لطفا صلاح هیچ کس بدبختی نیست 

😊😊
آره وقتی خیلی امید داری ی کاری می‌کنی خدا نمی‌ده میسوزی وگرنه برا پولش که نیست چون قیمتی نداره برا ا ...

نه نمیگم چون خودمم حاجت نگرفتم و دوست داشتم دقیق حاجت خودم باشه.ولی زمان بندی خدا رو درنظر بگیریم شاید سال بعد ب شکل زیباتری حاجتمون رو بده دقیقا همونو نه؟