2821
2789
عنوان

اشتهای زیاد 😢😢😢

573 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر 

خانما من در عرض ۴ ماه تقریبا ۸ کیلو وزن اضافه کردم خیلی ولع به خوردن دارم زوری وزنمو آورده بودم ۷۳ الان دوباره رفتم بالا 

وقتی از سرکار میام فقط میشینم میخورم انقدری که بترکم

تروخدا اگر راه حلی میدونید تا جلوی اشتهامُ بگیرم بگید لطفا☹️☹️

میخوام تا عید دوباره وزنمو بیارم پایین

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه تایمی رو به ورزش اختصاص بده چاق نمیشی

بخدا از سرکار میام دیگه میوفتم خیلی خسته میشم نمیتونم ورزش کنم مخصوصا که مسیر خونه تا کارُ پیاده میرم میام

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
دقیقا شراط من رو داری پرخوری عصبی داریم😐

😢😢😢😢زوری وزنمو آورده بودم پایین

فقط بگو اشتهات چه جوری زیاد میشه

وقتی غذا میبینم بازم دلم میخواد بخورم 

شیرینی نگم برات که سرو دست میشکونم☹️☹️

اصلا هم طاقت گرسنگی ندارم

لاغری با مدیریت ذهن منم  دقیقا عین خودتم. چند روزه دارم از این روش استفاده میکنم. انشالله جو ...

مبشه لطفا کمی توضیح بدی🙏🙏🙏

@happyfat_original کانال هپی فت در ایتا  استاد جعفری البته من فقط عضو کانال هستم&nb ...

ممنونم حتما عضو میشم