zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عنوان مسافرت 87 بازدید | 5 پست نخندین تورو خدا قراره بریم کربلامادر شوهرم اینا رفته بودن اون جا هیچی خط نمی داد اصلا نمی تونستیم باهاشون حرف بزنیم کلا تو ده روز ی بار تونستیم حرف بزنیمچیکار کنم اون جا گوشیم خط بده یا کلا از کشور خارج بشی هیچی به هیچی؟ لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام.. 1401/11/07 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 اینترنت هم وصل نمیشه؟ لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
ام_حیدر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 4695 اون جا نت تون آزاده، قبل رفتن فیلت'ر شکن خوب نصب کنید برای حالا پدر و مادرتون تو ایران و با واتساپ تماس بگیریدیا سیم کارت عراق بگیرید، نمیدونم اینجا پیدا میشه یا باید برید عراق بگیرید رفقا برای خوشایند هیچ کس به جهنم نروید!..
قنادخوبیم عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 457 چرا باید بخندیم عزیزم؟سیمکارت عراقی بگیرین ازینورم اینجا نتوها ظعیفه وممکنه نیاد بالا نمیتونین به تلفن انترنتی اعتماد کنین
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 چرا باید بخندیم عزیزم؟ سیمکارت عراقی بگیرین ازینورم اینجا نتوها ظعیفه وممکنه نیاد بالا ... سیم کارت عراقی چه جوری بگیریم لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..