2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جور میزنی؟ بو نمیده؟

پوست‌های مرغ رو رویه حرارت ملایم میزاشتم واسه بوش هم یه پیاز کوچیک درسته مینداختم توش ، روغنش رو پوست پس میداد، روغن رو جمع میکردم توشیشه میزاشتم تو یخچال، پیاز رو هم مینداختم دور، یک ماه و نیم استفاده کردم امروز آرایشگرم گفت چه مو و ابروهایی داری چیکار میکنی واسش توضیح داد، گفت واسه منم روغن بگیر دستمزدش رو میدم

قبلآ موهات کم پشت بود عزیزم؟ چند وقت میشه روغن رو نگهداری کرد؟

موهام نازک بودن عین موی گربه نرم بود همش بهم گره میخورد، اماالان هم ضخیم هم سنگین و باطروات، من هنوز دارم میزنم ، البته موهای من کوتاهه تا شونمه

قبلآ موهات کم پشت بود عزیزم؟ چند وقت میشه روغن رو نگهداری کرد؟

من روزانه میزنم ، صبح میزنم شبا میرم با شامپو بچه اندازه یه نخود میشورم، چون نمیخوام ملافه هام چرب بشه

موهام نازک بودن عین موی گربه نرم بود همش بهم گره میخورد، اماالان هم ضخیم هم سنگین و باطروات، من هنوز ...

چقد خوب 

هر روز میزنی؟

چند ساعت باید بمونه؟

بعدش دوش میگیری؟من موهام چربه نهایت دو روز یه بار باید بشورم

💑=👧👧🧒
چقد خوب  هر روز میزنی؟ چند ساعت باید بمونه؟ بعدش دوش میگیری؟من موهام چربه نهایت دو روز یه با ...

من  از میزنم صبح تا شب ، ماساژ هم خیلی خوبه ، باید آروم این روغن رو به موهات ماساژ بدی

چقد خوب  هر روز میزنی؟ چند ساعت باید بمونه؟ بعدش دوش میگیری؟من موهام چربه نهایت دو روز یه با ...

ماساژ باید طوری باشه که گز گز رو روی پوست سرت حس کنی، چون ماساژ به جریان خونه کمک میکنه تو رشد مو موثره