2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو یه لیوان چایی مقداری نبات و زعفرون بریز.زعفرون اندازه سر قاشق چای خوری کوبیده شده ش رو. لک بینی به خاطر اینه که رَحِمت سرده.دور کمرت رو گرم نگه دار.این مدت هم چای دارچین بخور.لبنیات و ترشییجات و سردی هم اصلا نخور تا سه چهار روز اول.خرما هم خوبه بخوری.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
دردت هم به خاطر همون سرد بودن رحم هست.اگر گرم باشه دیواره رحم راحت میریزه.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز