2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

157 بازدید | 27 پست

سلام من یه مدت قبلا چادری بودم تحت تاثیر دوستای مدرسم ک بی حجاب بودن منم کاملا بیحجاب شدم دوستام مشکلی با چادر نداشتن اما خب روم تاثیر گذاشتن خیلی 

الان دوباره میخام چادری بشم رو تصمیمم مصمم ولی از حرف فامیل میترسم ک بگن اول چادری شد بعد ولش کرد اونجوری میگشت دوباره میخاد چادری بشه

با دوستای صمیمی باحجابمم سر چادری نبودنم دعوام شد😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز هم تحت تاثیر دوستای چادریتون قرار گرفتی.عزیزم یه تصمیم بگیر کلی عملیش کن.و اینکه سعی کن تحت تاثیر کسی نباشی خودت باشی.و اینکه دوشتای چادریتون به حجاب شما چیکار داشتن ک دفواتون شد؟

بهتره که . بگو تجربه کردم دیدم باچادر حالم خیلی بهتره تصمیم گرفتم دوباره چادری شم ازخوبیای چادربراشون بگو تو رو اونا تاثیر بزار

به قول آزیتا ترکاشوند : در عصری زندگی میکنیم که شعبون بی مخها شدن روشنفکر و طرفدار دموکراسی در حالی که به مرده و زنده همه کار دارن و عربده کشان تا قبرم حتی دنبال ادما میرن 😏
بهتره که . بگو تجربه کردم دیدم باچادر حالم خیلی بهتره تصمیم گرفتم دوباره چادری شم ازخوبیای چادربراشو ...

اره دقیقا بیرون میرفتم از دست نگاهای بقیه درامان بودم ارامش داشتم از وقتی چادرو کنار گذاشتم ب دلایل بیخودی استرس میگیرم بیرون رفتنی

باز هم تحت تاثیر دوستای چادریتون قرار گرفتی.عزیزم یه تصمیم بگیر کلی عملیش کن.و اینکه سعی کن تحت تاثی ...

ی اقایی تو مسجد ازم خاستگاری کرد دوتا از دوستام اومدن دعوا ک تو چادری نیستی و ازین حرفا اون اقام طلبه بود

به فامیل چه مربوطه عزیزم هرکاری دوس داری بکن چادرم یه نوع پوششه من هم چادرمیپوشم هم مانتو ولی بسته ب ...

مشکل من اینه این مدت اصلا حجاب خوبیم نداشتم واسه همین میترسم پشت سرم بد بگن از حرف مردم تو این مورد خیلی میترسم