2777
2789
عنوان

انسانیت

135 بازدید | 16 پست

از کارهای خیر و ایده های کار خیر مهربانی انسانیت بگین 

اگر نمی‌خواهید ریا بشه 

از کارهای خیر خودتون نگید از کسای دیگه همسایه و فامیل و .. بگید ممنونم ازتون 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

لباسایی ک اندازم نمیشه و نو هستن رو میدیم ب ادمایی ک‌نیاز دارن 

تازگیا میخوام ی چی درس کنم ببرم کناره چهار راه ها یا مناطقی ک‌میدونم وسعشون کمه پخش کنم اما چی نمیدونم 

ایده ایی دارین بگین

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

صاحب نظر نیستم اما خیلی خوبه به هیچی بی تفاوت نباشین،بی تفاوتی قساوت قلب میاره.چه مادی چه معنوی هر کمک جزئی بر میاد کوتاهی نکنیم،حتی در حد یه صلوات نسبت به هر بیگانه و غریبه ای. 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

دکتر شریعتی قشنگ میگه آدم یک بودن است و انسان یک شدن. انسانیت خیلی قشنگیه اگه بود این دنیا بهشت بود نه دل شکستنی بود نه غمی اما خیلی ها فراموش کردن و فقط آدم ان.

آخرین کار خوبم روز مادر رفتیم خانه سالمندان. 

کار خوبه بقیه هم ی خانمی بود برای بچها ی مدرسه که خیلی وضع مالی شون بد بود علاوه بر ی وعده صبحونه کفش خرید واقعا فیلم اش دیدم حس و حال بچها دوست داشتم . 

سلام  دکتر شریعتی قشنگ میگه آدم یک بودن است و انسان یک شدن. انسانیت خیلی قشنگیه اگه بود این دن ...

سلام خوبی خواهرم 

وای چه ایده ای دادی ممنونم ازت 

از این کار خوبت انسانیت اسلامی که استفاده کردی 

واقعا صد آفرین 

شاد کردن دل مادران و پدران روز مادر و پدر 

بازم ممنونم خواهرم ان شاءالله خدا ازت راضی باشه 

تیغ و چیزایه تیز رو کاغذمیپیچم چسب میزنم بعد میندازم داخل سطل زباله.لباسام ک اندازم نشه میدم به بقیه.بعد نذرک میکنم معمولا پول نذر میکنم ک ب یه خانواده ک نیاز دارن میدم.خوراکی نذر نمیکنم ک پخش کنم خیلی کم پیش میاد.غذا اگ بمونه میزارم داخل فریز ک یا یخچال ک موقع بیرون رفتن میریزم پای درختابرا حیوونا نون هم همینطور

لباسایی ک اندازم نمیشه و نو هستن رو میدیم ب ادمایی ک‌نیاز دارن  تازگیا میخوام ی چی درس کنم ببر ...

سلام خوبی خواهرم چه کار زیبایی دادن لباس به افراد نیازمند 

شاید بدرشون بخوره یا شاید بفروشن شکم خودشون رو سیر کردن باهاش 

آفرین به شما داری از روحیه انسانیت معنوی اسلامی استفاده میکنید 

با این کارت دل خدا رو هم شاد کردی 

ولی ادامه بده به این کار 

با این کار آخرت خودتو آباد می‌کنی با کمک و خوبی به هم نوع و انسان و حیوانات و ... 

سلام خوبی خواهرم چه کار زیبایی دادن لباس به افراد نیازمند  شاید بدرشون بخوره یا شاید بفروشن شک ...

اره جونم ، همیشه ی غذایی برا سگای باغمون داریم ، فداتشم‌من گلم

تیغ و چیزایه تیز رو کاغذمیپیچم چسب میزنم بعد میندازم داخل سطل زباله.لباسام ک اندازم نشه میدم به بقیه ...

سلام خوبی خواهرم 

آفرین به شما هم به انسان کمک می‌کنی هم به حیوان 

روحیه معنوی اسلامی خوبی داری 

با این کارت دل خدا رو شاد کردی 

با این کار ها و ادامه دادن کمک به دیگران و .. آخرت خودتو آباد می‌کنی مخصوصا اگر به سگی که گرسنه باشه و حامله باشه گناهانت بخشیده میشه ولی حق الناس بحثش فرق می‌کنه 

شیشه نوشابه و کارتن و... رو جدا میزارم داخل کیسه زباله بعد میزارم کنار سطل زباله.

سلام خوبی خواهرم کار بسیار زیبایی می‌کنی دل خدا رو شاد کردی 

با این کارت شاید اون بنده خداهایی که کارشون اینه و با این کارشون و روزی شون رو در میارن که سختی در آوردن و جدا کردن و زخمی شدن رو نداشته باشند ثواب کردی 

آفرین عالی هستی 

اره جونم ، همیشه ی غذایی برا سگای باغمون داریم ، فداتشم‌من گلم

خیلی خوبه رسیدگی و غذا دادن به سگ گرسنه مخصوصا اگر حامله باشه و رسیدگی دقیق به اون خیلی بدرد آخرت میخوره دعای اون ها به اذن خدا میگیره 

اون دنیا یک موقعه دیدی همون سگ اومد برای شفاعتت یا پرنده ای یا ...

صاحب نظر نیستم اما خیلی خوبه به هیچی بی تفاوت نباشین،بی تفاوتی قساوت قلب میاره.چه مادی چه معنوی هر ک ...

سلام خوبی 

بله بهترین نظر و پیشنهاد رو دادی 

ما بی تفاوت نباید باشیم ما باید انسانیت داشته باشیم 

با انسانیت دل خدا شاد میشه 

اشرف مخلوقات هستیم پس بهتره انسانیت اسلامی رو داشته باشیم 

سلام خوبی  بله بهترین نظر و پیشنهاد رو دادی  ما بی تفاوت نباید باشیم ما باید انسانیت داش ...

سلام.ممنون.سلامت باشین.

انشالله هممون به دور از تعصب و گمراهی و در مسیر جلب رضایت خداوند باشیم همیشه.🌹

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
خیلی خوبه رسیدگی و غذا دادن به سگ گرسنه مخصوصا اگر حامله باشه و رسیدگی دقیق به اون خیلی بدرد آخرت می ...

دقیقا راست میگی دقیقا ، 

برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی خواهر؟