2777
2789
عنوان

قهر با داداش

1155 بازدید | 13 پست

بعضی وقتا میگم کاش نبود اصلا یا کاش من نبودم.

سر یه بحث که کاملااااا حق من بود بحث کردیم دیگه حرف نزدیم حدود یک هفته است بعد تازه رفته تو قیافه چندبار مامانم خواست آشتی بده هیچ کدوم قبول نکردیم اعصابم خورده پس فردا هم میخوایم بریم مشهد🥲

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وااای تاشوهرکنی قدرداداشاتومیدونی منم مجردی داداشام یه چیزی میگفتن ناراحت میشدم الان ازشون دورم جونمم براشون میدم

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه

واقعا؟ فکر میکنم ما اصلا خواهر برادر خوبی نیستیم دوست داشتم رابطه قوی تر بود ولی زبونش تنده یه چیزی میگه ولی سریع پشیمون میشه منم ناراحت میشم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من که دو سال دو سال با داداشم قهر میکنم ینی خودش فهر میکنه کلا خوددگیری داره بنده خدا

اگر بگم سر چی خندت میگیره 

باورت میشه بعضی وقتا بدون اینکه بفهمم یا کاری کرده باشم چندین ساال با هم حرف نمیزنه تو به خ‌نه زندگی میکنیم 

واقعا؟ فکر میکنم ما اصلا خواهر برادر خوبی نیستیم دوست داشتم رابطه قوی تر بود ولی زبونش تنده یه چیزی ...

چند سالتونه ؟

وقتی یکیتون ازدواج کنه و بره تازه قدر همدیگرو متوجه میشین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

وااای تاشوهرکنی قدرداداشاتومیدونی منم مجردی داداشام یه چیزی میگفتن ناراحت میشدم الان ازشون دورم جونم ...

خیلی تو اعصابمه🥺ازش توقع دارم یکم پشت آدم باشه ولی خیلی بد حرف میزنه و کلا حق به جانبه

من که دو سال دو سال با داداشم قهر میکنم ینی خودش فهر میکنه کلا خوددگیری داره بنده خدا اگر بگم سر چی ...

ما انقد قهر نمی‌کنیم ولی یک هفته دو هفته چرا 

ماهم سر چیزای مسخره دعوا میکنیم اگه کمتر فضولی کنه و یکم زبونش نرم تر بشه بازم تحملش میکنم

چند سالتونه ؟ وقتی یکیتون ازدواج کنه و بره تازه قدر همدیگرو متوجه میشین

من ۲۱ اون ۲۷ 

دعوا سر همین مسائل بود اتفاقا فقط دعا میکنم یا من زودتر برم یا این بره

قهر خواهرو برادري طبيعيه عزيزم 

ولي هيچ وقت مثل خواهرشوهرهاي من نباش سر يه مسئله خيلي كوچيك با شوهرم بحث كردن كه منم هيچ دخالتي نكردم الان سه ساله همديگه رو نديدن با اينكه بعد از ده ساله بچه دار شديم اما حتي نيومدن بچه ام رو ببينن 

خیلی تو اعصابمه🥺ازش توقع دارم یکم پشت آدم باشه ولی خیلی بد حرف میزنه و کلا حق به جانبه

داداش منم همینجوری بودمن راهم دوره ازخانوادم الان یه بچه ای دارم وقتی فیلم عروسیمومیبینم داداشم چجوری گریه میکنه گریه میکنم الان مجردی تابری بیشترقدرتومیدونه

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
قهر خواهرو برادري طبيعيه عزيزم  ولي هيچ وقت مثل خواهرشوهرهاي من نباش سر يه مسئله خيلي كوچيك با ...

عزیزمممم نه اونجوری که نیست که نریم همو ببینیم خیلی باهم تفاهم نظری نداریم انگار کلا یکم خودخواه

داداش منم همینجوری بودمن راهم دوره ازخانوادم الان یه بچه ای دارم وقتی فیلم عروسیمومیبینم داداشم چجور ...

پس دعا کن زودتر به اونی که میخوام برسم برم تا قدرمو بدونه🥲

پس دعا کن زودتر به اونی که میخوام برسم برم تا قدرمو بدونه🥲

انشاالله که میرسی