2777
2789

مشکلش اینه که اگه آیفون بخری دیگه غیر آیفون نمیخری

من وقتی تو نی نی سایتم :😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👋🏿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درصدش باطریش زود کم شد من ایفون ایکس داشتم اینجوری نبود🥲🥲🥲 برای ماها ک گیم میزنیم اصلا خوب نیس

چه برنامه هایی میشه نصب کرد

اپل آیدی رو از کجا میشه خرید؟

آخه میگن تحریمه تو ایران!

چه برنامه هایی میشه نصب کرد اپل آیدی رو از کجا میشه خرید؟ آخه میگن تحریمه تو ایران!

برنامه هایی مث تلگرام و اینستا رو میتونی از اپ استور بقیه اپلیکیشن های ایرانی هم باید اشتراک بخری از برنامه نصاب پرو نصبشون کنی

اپل آیدی رو نمیدونم من گوشیمو از آشنا خریدم همه کاراشو خودش انجام داد

تحریم ک هستیم همین ایفون۱۴ اصن ریجستر نمیشه مگر مسافر برات بیاره ک اونم کلی تبصره و دنگ و فنگ داره

حق گوی اعظم😎
چه برنامه هایی میشه نصب کرد اپل آیدی رو از کجا میشه خرید؟ آخه میگن تحریمه تو ایران!

اپ استور که اکیه  همه چی داره 

یه سری اپ ایرانی که اونم یه اکانت مثلا از سیبچه-اناردونی...میخری اپ های ایرانی هم داره 

برای اپل ای دی هم اکثر موبایل فروشیا میسازن برات یه اکانت دیگه 

خودتم یکم وارد باشی میتونی