2777
2789
عنوان

مهاجرت ….

278 بازدید | 9 پست

اونایی که تجربه دارن میشه لطفا راهنمایی کنید 

کسی که می‌خواد مهاجرت کنه میتونه از طریق سفارت وکیل برای خرید خونه و ماشین به اختیار بگیره ؟ 

برای اخذ اقامت حتما باید زبانشون رو فول باشیم ؟ 

برای انتقال پول به کشور مورد نظر میتونیم از طریق سفارت انجام بدیم که امن باشه ؟

😭😭😭😭 

خیلی سوال دارم و پر استرسم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تجربه ای شخصا ندارم اما اطرافیان نزدیکم خیلی رفتن خارجه.فقط میتونم بگم پولتو به هرکسی نده .بعضی از موسسات مهاجرتی هم کارشون درست نیست و فقط پول الکی میگیرن.و مهم تر از همه اگه بتونی خواهرانه میگم بمون و بساز و پیشرفت کن .اونایی که رفتن هم خیلیاشون درجا زدن.باز این جا وطن خودمونه اما اونجا چی.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
من تجربه ای شخصا ندارم اما اطرافیان نزدیکم خیلی رفتن خارجه.فقط میتونم بگم پولتو به هرکسی نده .بعضی ا ...

این درسته که هیچ جا خونه خود آدم نمیشه 

اما من اینجا کسی ندارم حداقل بریم اونطرف که پسرم پیشرفت کنه 

این درسته که هیچ جا خونه خود آدم نمیشه  اما من اینجا کسی ندارم حداقل بریم اونطرف که پسرم پیشرف ...

عزیزم من دوستم رفت اون طرف دو سالیم موند برگشت .لاقل می موند اینجا ارشدش رو میگرفت. کلا آدم زرنگ چه ایران باشه چه آمریکا راهشو پیدا میکنه.پسرتون موقع دانشگاه میتونه با مقاله ی توپ بره بهترین دانشگاه دنیا.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲