2777
2789
عنوان

حق دارم از مادرم ناراحت باشم؟😑💔

269 بازدید | 19 پست

من برا روز مادر خیلی خرج کرده بودم ۴ ۵ تا کادوی گرون برا مامانم خریده بودم 

فکرشو بکنین که ۶ میلیون پول کادو برا مامانم دادم 

مامانم هم همون روز زنگ زده به مادرش که میشه مادربزرگ من. روز مادرو بهش تبریک گفته

بعد به مادر بزرگم گفته که دخترم برا توام کادو خریده بعدا که اومدیم خونه اتون میاریم😑😑

در حالی که من برا مادر بزرگم چیزی نخریدم و خیلی تو قسطم و واقعا توانایی ندارم کادو بخرم برا مادر بزرگ اونم درست وقتی که ولنتاین و روز پدر و روز مرد جلو رومون هس

امروز رفته ۲۰۰ تومن داده برا کادو مادر بزرگم رسیدشم عمدا گذاشته رو میز که من ببینم پولشو بدم😑😑

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی قسط داری چرا باید کادو ۶ملیونی بگیری واسه مادرت خب یه کادو با ارزش با قیمت معمولی بخر

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
فکر بد نکن خودش خریده اصلا قصدش این نبوده تو رسیدش راببینی

آخه کی کادو رو میزاره رو اوپن آشپزخونه رسیدشم میزاره روش؟😄

مادر تو

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

در ضمن شما۶تومن کادو خریدی برای مادرت درحالی که قسط داری؟ وروز مرد و تولد نزدیکه؟

خب ۲۰۰هم برای مادربزرگت هزینه میکردی مادرت شاد می‌شد ولی برلی خود مادرت کمتر هزینه میکردی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

کادو جی بود حالا؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
وقتی قسط داری چرا باید کادو ۶ملیونی بگیری واسه مادرت خب یه کادو با ارزش با قیمت معمولی بخر

قسط دارم ولی خب اون پولو جمع کرده بودم چون طبق یه سری اتفاقا که افتاده ازم ناراحت بود خواستم دلشو بدست بیارم

مادر و دختر ک این حرفا رو ندارن هروقت داشتی بده

نه والا ما حسابمون حسابه کاکا برادر😂😂😂 از این شوخیا نداریم با هم💔😂😂😂

ببین به نظرم ۹۵درصد داری اشتباه میکنی مامانت قصدش این نبوده شما ببینی 

اگه۵درصدم قصدش بوده شما ندید بگیر تموم میشه