2777
2789
عنوان

بیایدکمک لطفا

91 بازدید | 9 پست

من رابطه محافظت نشده داشتم بعدکمتراز24ساعت گذشته بودالان ازخواب بیدارشدم قرص ال دی خوردم برای اینکه باردارنشم همونطورکه اینترنت گفته بود4تاخوردم بعدش همونجارفتم سرویس متوجه شدم پریودشدم درصورتی که یه هفته دیگ بایدپریودمیشدم فکرنکنم عوارض مصرف قرص ال دی بوده باشه اینکه پریودشدم یه هفته زودترچون 5دقیقه بعدش رفتم دستشویی وشرتم کثیف بودش انگارقبله اون پریودشدم حالابه نظرتون چیکارکنم 4تاقرص دیگه روکه باید12ساعت دیگه بخورم تاباردارنشم روبخورم یانه چون پریودشدم نمیخوادبخورم؟به نظرتون این قرص هاروخوردم ولی پریودبودم مشکلی پیش میادبراپریودیم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید اورژانسی میخوردی  نه ال دی  اورژانسی برا این کار ساخته شده

اخه اورژانسی خطرناک بودنوشته بودخیلی عوارضش زیاده واینکه 2باردرسال نمیشه استفاده کردبراهمون ال دی گرفتم