2777
2789
واقعاچرابعضیااینجورین انگارخدابه جای قلب بهشون سنگ داده،من بدبخت ۱۸سال توزندگی خانوادگی خودم کم مشکل ...

مگه چیشده گلم🥺

حسبی الله♥                                                                 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا بلاتکلیف اون نمیخاد 

میگه میخوام ولی دروغ میگه،انگارمرض دروغ داره بعدبه غیرازمن مطمئنم باکَس دیگه ای هم هست،بخدامن سرم به کارخودم بوداومدپیله کردبه من حالاکه من وهوایی کرده اینجوری میکنه،نمیدونم چکارکنم

واقعا اون قلبش مثل سنگه نمیدونم چطور میتونه حال من ببینه اینطور هستم درحالی که من هیچ این چنین با او ...

به نظرم سعی کن کمی ازفکرش بیای بیرون عشق آدموازدرون داغون میکنه صبورباش بزارزمان بگذره نشدانشالله یکی بهترسرراهت میاد

من دیگه واقعا نمیتونم بدجور دلتنگش هستم امیدوارم امشب پیام بده😭😭

خودت نمیتونی پیامش بدی؟ 

حسبی الله♥                                                                 
به نظرم سعی کن کمی ازفکرش بیای بیرون عشق آدموازدرون داغون میکنه صبورباش بزارزمان بگذره نشدانشالله یک ...

دارم تمام سعیم ومیکنم،بعدازاون همه سال این اولین تجربه ومطمئنن آخرین تجربه من بودوخواهدبود،من واقعادوسش دارم اماحیف که بعضیاشعورندارن

شما هم دعا کنید برگرده تا حال دلم‌خوش باشه 

انشالله که برگرده به حق بی بی دوعالم  اما عزیزم نشددلتوببند به خداازش بخواه برات چاره کنه نه اینکه خودخوری کنی اینجوری یه فرد افسرده بیشترنیستی اماون چی شاید بالعکس توخوشحال باکس دیگه باشه

میگه میخوام ولی دروغ میگه،انگارمرض دروغ داره بعدبه غیرازمن مطمئنم باکَس دیگه ای هم هست،بخدامن سرم به ...

وای بکش بیرون خودتو منم باهاش تموم کرده بودم ی مدت ک درگیر دوست دختر سابقش بود تحمل کردم جوری دلمو شکسته بود ک دلم ب تقی بند بود بعدش غیر مستقیم از زندگی و آینده حرف می‌زد جدی نمیگرفتم حالا من بعد از یکسال و نیم رابطه از راه دور دیدار 4 عالی پیش رفت درست زمانی ک فکر میکردم همه چی خوبه خیانت کرد و پرو برگشت گفت رامم کن بمونم تو ترسیدی فرار میکنی منم ببخشید گفتم سیکتیر چون ک لیاقتش این بود بعد از چند روز تو بلک لیست زنگ زد یکی دوبار حتی پیامم نداد من ج ندادم الانم خیلی دلتنگ میشم میگم انقد راحت بود ینی ولی بعضی وقتا حس سبکی دارم بعضی وقتا برگشتنش میخام ولی میدونم برگرده دوباره بدتر از قبل اذیتم میکنه