2777
2789
دعا میکنم انشالله زودتر مشکلتون حل بشه حالتون خوب بشه

مرسی

اگه خواستین میتونین درخواست بدین هرموقع دلتون گرفت حرف بزنید شاید اروم بشید منم جای خواهرتون🌹

حسبی الله♥                                                                 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای بکش بیرون خودتو منم باهاش تموم کرده بودم ی مدت ک درگیر دوست دختر سابقش بود تحمل کردم جوری دلمو ش ...

منم بایدتحمل کنم تاحالاوهواش ازسرم بپره،ولی به خدادل من مگا چقدرطاقت داره،ازپدرکه زخم خوردم اززندگی زخم خوردم یعنی یه ذره پیش خداجایگاه نداشتم که حداقل توعشق وعاشقی هوای من وداشته باشه،پس اون خداکجاست که میگه من ازرگ گردن به شمانزدیکترم ازمادربه شمامهربان ترم پس کو

عزیزم تحمل کن وصبورباش کاش میتونستم حالت وخوب کنم ولی باورکن خودم دارم میسوزم

بخدا من حالم خیلی خوب شده بود خودم گذاشته بودمش کنار ورفته بودم تااینکه خودش برگشت بیاد خواستگاریم کلی التماسم کرد بعد من بازم هوایی شدم وعشق تودلم زنده شد حالاکه خودم برگشتم اصلا هیچ پیامی بهم نمیده باهام حرف نمیزنه خیلی سرده انگار وجود ندارم نمیدونم گناه من چیه این وسط

حسبی الله♥                                                                 
لعنت بهشون،میفهممت شایدعین طرف مقابل من یه آدم عقده ایه که میخوادتلافی کنه فقط

شاید 

قراره چند روز دیگه اگه بشه ببینمش میخوام تمام حرفای دلمو بزنم راحت بشم برام دعاکن😔♥

حسبی الله♥                                                                 
ازاون خدایی که بهم پشت کرده میخوام به حرف دلت گوش بده وهمون بشه که قلبت ودلت میخوادعزیزم❤️

یه دنیاممنون مهربونم 

انشالله مشکلات شماهم حل بشه 🤍❤

حسبی الله♥