2777
2789
عنوان

صاحب خانه بی فرهنگ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 51 پست

عزیزم اذیتی جابجا شو، بچه همه جا همینه من خودم دوتا پسر شیطون دارم جایی نمیبرمشون،خونه ی ویلایی گرفتم که حرف و حدیث نباشه ولی خودتو جاش بذار شاید شماهم بچه داشتید ،بچه رو نمیشه خفه کرد.

خدا یا شکرت 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همسایه باید مراعات سایر همسایه ها رو بکنه و رعایت فرهنگ اپارتمان نشینی خیلی مهمه. اما شما گزینه های زیادی جلوتون ندارید‌. طرف حتی اگر صاحب خونه هم نبود. رفع و رجوع کردن سروصدای همسایه بالایی و پایینی کار ساده ای نیست و خیلی وقتا غیر ممکنه. پلیس که نمیشه خبر کرد بیاد دست بچه دستبند بزنه. کسی رو هم حتی اگر مستاجر باشه به خاطر گرومپ گرومپ پا مجبور به تخلیه نمی کنن. این که حالا صاحبخونه است و موندنی.

شما یا باید پاشید یا باید از ایجاد جنگ اعصاب برای خودتون دست بردارید. دعوا و غش و اینکارا نشون میده خودتون هم اهل واکنش های شدید و تند هستید که به جایی هم نمی رسه. اگر پول جای بهتر ندارید باید بپذیرید وسعتون فعلا در حد همچین خونه ایه. باید سعی کنید حداکثر ارامش ممکن رو برای خودتون ایجاد کنید.

بعدشم رفت امد و با صاخب خونه کم کنید. عروس صاحب خونه میاد پیش مادر شما چیکار؟ رفت و امد رو قطع کنید خودش سبب ارامش میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
توجیه چیه، واقعا بچه رو نمیشه کاریش کرد، اسمش روشه بچه، ایشونم داره یه بچه رو نفرین میکنه، کار درستی ...

خب می تونه بگه باشه کنترل می کنم 

یا بعضی وقتا کارتون بذاره بچه ببینه

ما چند وقت مستاجر بودیم بچه صاحب خونه به شدت شیطون بود ما تذکر دادیم خیلی محترمانه گفت می دونم اذیت میشید سعی می کنم اول صبحا و آخر شبا حداقل سرگرمش کنم کمتر اذیت بشید

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بله همسایه باید مراعات سایر همسایه ها رو بکنه و رعایت فرهنگ اپارتمان نشینی خیلی مهمه. اما شما گزینه ...

حرف های شما واقعا درسته کاری به وسعت پولی نداره باید دنبال خونه گشت ماهم دنبال خونه هستیم که یه جای مناسب پیدا کنیم و زودتر بتونیم از این جنگ دعوا و اذیت ها بلند شیم

بچه باید از پدر مادر حرف شنویی داشته باشه نداشته باشه بچه نیست که

وای اینجوری فکر میکنی ،بچه ها همش در حال جنبو جوشن ،مگه خرف تو کتشون میره،آخرش بیخیال میشی چون تذکر دادن زیاد جواب نمیگیری.

خدا یا شکرت 🌹
آها

اره بچه بچه نیست کلاس میره میفهمه بچه واقعا شیطونه و باید شیطونی کنه مشکلی نداره نه این بزرگسال 🤦🏻‍♀️ بهش میگن بشین بیشتر اذیت میکنه میشینن دور هم فوتبال بازی میکنم اخه واقعا تو خونه؟؟؟؟

توجیه چیه، واقعا بچه رو نمیشه کاریش کرد، اسمش روشه بچه، ایشونم داره یه بچه رو نفرین میکنه، کار درستی ...

عزیز بچه نیست بچه شیطونه اینی که من میگم بچه کنظور از اینکه کوچیکه نیست بزرگه خب