2777
2789
عنوان

صاحب خانه بی فرهنگ ؟

453 بازدید | 51 پست

سلام گرمی به بچه های نی نی سایت

اقا ما یه خونه ای نشستیم دو طبقس طبقه بالا صاحب خانس ماهم پایین 

خیلیییی بی فرهنگن! وقتی نوش میاد انگار اومده مسابقه دو بعدم بهشون میگی یجوری در میاد میگه بچس ! بچس ! بهش میگیم گوش نمیده خب بی فرهنگ حالا که دلت میخواد خب بگیر  بخوابونش براش چیزی بزارید ببینن ، بچتونو درست تربیت کنید اینجوری مردمو اذیت نکنن من خودم انقد پرمممم ازشونننن ، یعنی صاحب خونمون نوِه اش میاد انقد سر صدا میکنه یعنی روزی صدبار نفرینش میکنیم انشالله هم بگیره😑چندین بار گفتیم اخرشم که انگار به ..... میگیرن صاحب خونه ی پرووو چقدم باهاشون دوست بودیم عین فامیلمون بودن

حروم لقمه ها

یعنی خونه که بالا سرش صاحب خونس باید ری..د بهش تازه تو حیاطشون سگ هست بوی مدفوع حال ادمو بهم میزنه یجوریییی هم درو میبندن که انگار ما صاحب خونه ایمو باهاشون دعوا داریم من یکبار از دستشون انقد اعصبی شدم دعوامون شد غش کردم از کاراشون بدم دعوا شدااااا کلا خونه هم قدیمی سازه مفت نمی ارزه اونم از عروس بی فرهنگشون اومده بود خونمون به مادرم برگشت گف چقد پرویی تو حرف زد رفت بالا -

با این ادما بی فرهنگ باید چکار کرد ؟

با این اوصاف واقعا چرا موندین تو اون خونه؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بچش نفرین نکن

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

خب بلند شو از اونجا بعدم واقعا بچه رو نمیشه کاری کرد 😶😶😶😶

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

باز شما خوبع خودتون صاحب خونه نیستید و مستاجرید و ممکنه بعدا برید

ما چی؟ خونمون ویلاییه‌بعد خونه کناریمون.ی پسر شیطون داشته الانم ی دختر نق نقو آورده ک هر دیقه صدای جیغش تو خونه و حیاط ما میپیچه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

متاسفانه توجیهشون اینه که بچس

تنها راه جابه جاییه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷