2789
عنوان

دزدگیر لباس 😣😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینو چیکارش کردی؟؟؟ منم چند ساله یه جامدادی این طوری دارم هیچ کاریش نمیتونم بکنم :/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اینو چیکارش کردی؟؟؟ منم چند ساله یه جامدادی این طوری دارم هیچ کاریش نمیتونم بکنم :/

اولین فروشگاه لباسی که بردمش شروع کرد به بوووووق زدن 😂 ولی برام درش اوردن خداروشکر 

میترسیدم بگن دزدی کردی بازش نمیکنیم😐😑

اولین فروشگاه لباسی که بردمش شروع کرد به بوووووق زدن 😂 ولی برام درش اوردن خداروشکر  میترسیدم ...

من یه بار بردم باز نکرد بیشعور😑 بعد دیگه یادم رفت ببرم جایی 🥲

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من یه بار بردم باز نکرد بیشعور😑 بعد دیگه یادم رفت ببرم جایی 🥲

شاید مثلا چون کم سن و سال بودی دور از جونت فکر کرده که.... 

مامانت یا یه بزرگتر اگر برات ببرتش فروشگاه احتمالا اعتماد کنن و بازش کنن

شاید مثلا چون کم سن و سال بودی دور از جونت فکر کرده که....  مامانت یا یه بزرگتر اگر برات ببرتش ...

با مامانم رفتم..

گفت باید با رئیسم هماهنگ کنم منم بهم برخورد گفتم نمیخوام😐😂

چه بی ادب و مسخرن😒 یه جا مدادیه دیگه 

اونم با طرح میکی موس🥺😂 سن خر مش رجب شدم دیگه ولی باز شه بخداااا استفادش میکنم😶🤦🏼‍♀️

اونم با طرح میکی موس🥺😂 سن خر مش رجب شدم دیگه ولی باز شه بخداااا استفادش میکنم😶🤦🏼‍♀️

😂😂😂

چندتا جای دیگه هم ببرش شاید بازش کردن 

خدایی اینا چه فکری با خودشون میکنن که دزدگیر جامدادی رو باز نمیکنن؟

یعنی اونقدر احمقن که فکر کنن یه نفر جامدادی با طرح میکی موس میدزده ؟😐  دور از جونت البته

😂😂😂 چندتا جای دیگه هم ببرش شاید بازش کردن  خدایی اینا چه فکری با خودشون میکنن که دزدگیر جا ...

😂😂😂😂 نمیدونم شاید قیافم شبیه دزداست😐🤦🏻‍♀️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز