2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی خوبن 🥺

1489 بازدید | 35 پست

خواهرشوهرم یکم پیش میگفت چرا فلان چیز هم  نمیخری واسه خودت برو بگرد خرج کن دلتو خوش کن مادرشوهرم میگه چرا فلان جاهارو نمیرین یکم بگردین حالتون خوب شه 

پدرشوهرم دیشب میگفت اگه پول لازمت باشه به من بگو پول خودتو خرج نکن جمع کن🥺

اونقدر باهام مهربونن  حتی میپرسن نهار چی دوست داری بپزیم واست من اونقدر بدبین بودم به همه چی چون یه نامزدی ناموفق داشتم البته نامزدم هم یه بار ازدواج کرده جدا شده میگم چجوری میشه یه نفر مرد به این خوبی رو ول کنه بره اخه 

قبلنا هر چی میگفتن منظور هم نداشتن بدم میومد چون چشمم ترسیده بود ولی تازگیا دارم پی میبرم چقدر خوبن 

گفتم بین این همه دعوای عروس مادرشوهری منم انرژی مثبت بدم بهتون امیدوارم همه دخترای روی زمین خوشبخت شن🥺

خدا رو شکر

الهی آمین🙏

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا خوابی کم کم بیدارمیشی منم اوایل همین نظرو داشتم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

الهی همیشه خوب باشید

کلا همه ی زندگی ها اینجوریه

اگر به هررفتاری خوش بینانه نگاه کنی خیلی از مشکلات حل میشه.

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

خدا حفظشون کنه دعا میکنم همیشه باهات خوب باشن من که شانس نیاوردم همشون باهام بد بودن ولی همیشه سعی کردم خوب باشم بازم فایده نداشت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱

خانواده شوهر منم یدونه آن بهتر از خانواده خودمن 

واقعا ما خوش شانسیم  شوهرامون  همچین  خانواده دارن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
2790
2778
2791
2779
2792