2777
2789
عنوان

بحران ۲۱ سالگی..

1531 بازدید | 59 پست

بچها من چند ماهه که وارد این سن‌ شدم

آینده برام تو هاله ای از مه قرار گرفته .. احساس میکنم دیگه نمیدونم با این زندگی دارم چیکار میکنم قراره چه شغلی داشته باشم ازدواج میکنم یا نه؟ ترس از آینده نمیذاره جوونی کنم و حس میکنم قبلتر هم روزامو از دست دادم شما هم همچین حسیو داشتین؟

من کمتر از یک ماه دیگه با ۲۱ سالگی خدافظی میکنم و حقیقتا منم از ۲۰ ب بعد تو همین حس و حال بودم فقط سعی کردم از حال لذت ببرم و برای اینده هم تلاش کنم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم ، تو هر سنی این اتفاق میفته و تسکینش اینه بدونی زندگی تو منحصر به فرد خودته، زمان ازدواجت فارغ تحصیلیت شاغل شدنت همه و همه منحصرا مال توعه چون هیچکسی تو شرایط تو نیست و هیچ دو زندگی ای شبیه به هم نیستن❤️

من کمتر از یک ماه دیگه با ۲۱ سالگی خدافظی میکنم و حقیقتا منم از ۲۰ ب بعد تو همین حس و حال بودم فقط س ...

همش میگم امسال که نرسیدی برای ارشد بخونی میخای چیکا کنی یسال دیگ بشینی تو خونه و درس بخونی یا میری دنبال کار؟ مدرک اصلا بدرد میخوره یا ن

آره عزیزم ، تو هر سنی این اتفاق میفته و تسکینش اینه بدونی زندگی تو منحصر به فرد خودته، زمان ازدواجت ...

ترس از اینک راه رو اشتباه اومده باشم نمیزاره درست تصمیم بگیرم

همش میگم امسال که نرسیدی برای ارشد بخونی میخای چیکا کنی یسال دیگ بشینی تو خونه و درس بخونی یا میری د ...

رشته ات چیه؟

معمولا از شغل اطمینان پیدا میکنن بعد ارشد میخونن،من شغلم مشخصه اگه ارشد بخونم ترفیع رتبه میگیرم و خب وقتی میبینم ارزش داره میخونم 

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
فقط بگم به خاطر حرف پدر و مادر نه دانشگاه برو نه کاری کن ،و فقط خودت هرکاری که دوست داری و علاقه دار ...

اینو واقعا قبول دارم ولی به کل  ماجرا ک نگاه میکنم میبینم اصلا همه اینا به چ قیمت. اینه ک نمیزاره تلاشی کنم